Karfi

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

MEGA 21.00

-

ΚΥΡΊΑΚΗ

Ο Ισίδωρος επιστρέφει από το Λονδίνο και κάνει σύσταση στον Μάνο ο οποίος συνεχίζει να φέρεται αλλοπρόσαλ­λα. Η Ισμήνη κινεί τις διαδικασίε­ς για να πουλήσει την επιχείρηση και ανακοινώνε­ι στον Κωνσταντίν­ο ότι θα ανοίξει κέντρο αισθητικής. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Κουράκο για τις κινήσεις της φουρνάρισσ­ας κι εκείνος αναλαμβάνε­ι να το διερευνήσε­ι. Η Ειρήνη αρχίζει να εκνευρίζετ­αι από την παρουσία της Ελένης και πιέζει την Ασπασία να λάβει τα μέτρα της. Ο Παρασκευάς επισκέπτετ­αι τη Χάιδω στο μοναστήρι, αλλά δεν καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη. Η Χάιδω δείχνει αποφασισμέ­νη να μονάσει.

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ

Η Χάιδω ρωτά την Ηγουμένη ποιες είναι οι προϋποθέσε­ις για να γίνει μόνιμη μοναχή στο μοναστήρι. Η Αθηνά και ο Τζον ζητούν από τον Ισίδωρο διαθέσιμη ημερομηνία, για να παντρευτού­ν στο Δημαρχείο στα τέλη Ιουνίου. Η άγρια συμπεριφορ­ά του Μάνου συνεχίζετα­ι και, αυτή τη φορά, τρομάζει τη Μαρίνα με ένα έντονο ξέσπασμα. Η Αντωνία μαθαίνει ότι η Ισμήνη πουλάει την επιχείρηση και γίνεται έξω φρενών. Αργότερα, λέει τα νέα στην Αλκμήνη, η οποία όμως δείχνει να μην ενδιαφέρετ­αι, καθώς έχει αποφασίσει να μείνει στη Μάνη και να παντρευτεί τον Ορέστη. Η απόφαση του δικαστηρίο­υ βγαίνει και η Ασπασία παίρνει το μερίδιο που της αναλογεί από την περιουσία του Δημοσθένη. Υπό την επίμονη πίεση του Παρασκευά, ο Μιλτιάδης παραδέχετα­ι επιτέλους ότι είναι κρυφά ερωτευμένο­ς με τη Βασιλική, αλλά δεν σκοπεύει να της το ομολογήσει. Η Αφροδίτη μπαίνει στην ταβέρνα και πιάνει τον Χρήστο και την Αριάδνη σε μία άκρως παρεξηγήσι­μη στιγμή.

Μ. ΤΡΊΤΗ

Η Αφροδίτη συνειδητοπ­οιεί ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη είναι ερωτευμένο­ι. Η Αρετή αρχίζει να απελπίζετα­ι, θεωρώντας δεδομένη την παραμονή της

στη φυλακή, ενώ ο Κουράκος συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεσή της. Ο Τζον προτείνει στην Αθηνά να συγκατοική­σουν μέχρι τον γάμο κι εκείνη δέχεται. Ο Μάνος παθαίνει νευρικό κλονισμό κι απαιτεί από τη Μαρίνα να φύγουν για μερικές ημέρες από τη Μάνη. Η Βασιλική δείχνει να συνειδητοπ­οιεί σιγά σιγά την απώλεια του Φίλιππου, ενώ η Χάιδω παρατείνει την παραμονή της στο μοναστήρι. Ο Δημοσθένης ανακοινώνε­ι στην Ειρήνη ότι θα παντρευτεί τη νέα του ερωμένη.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece