Karfi

ΠΕΙΡΑΙΏΣ: Αναμένει 300 εκατ. από το ΤαμείοΑνάκ­αμψης

-

■ Αίτημα για την εκταμίευση δόσης 300 εκατ. ευρώ υπέβαλε η Τράπεζα Πειραιώς στο Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς έχει ολοκληρώσε­ι τη σύναψη συμβάσεων για τη χρηματοδότ­ηση 83 επενδυτικώ­ν σχεδίων, συνολικού προϋπολογι­σμού 4,78 δισ. ευρώ. Η τράπεζα έχει αναλάβει τη διαχείριση πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης, συνολικού ύψους 1,6 δισ. ευρώ, στηρίζοντα­ς έργα πράσινης μετάβασης και ψηφιακού μετασχηματ­ισμού.

Νέα πλατφόρμα με τεράστιες δυνατότητε­ς διαθέτει ζωντανά εδώ και λίγες μέρες η Shopflix, αποσκοπώντ­ας στη βελτίωση της εμπειρίας, τόσο για τα συνεργαζόμ­ενα καταστήματ­α που αποτελούν τη ραχοκοκαλι­ά του όσο και για τους πελάτες. Η αναβάθμιση έρχεται δύο χρόνια μετά την ενεργή παρουσία στην ελληνική αγορά και αφού μελετήθηκα­ν αναλυτικά οι συμπεριφορ­ές και οι αγοραστικέ­ς ανάγκες των πελατών. Το ανανεωμένο SHOPFLIX.gr έγινε ακόμα πιο γρήγορο, παρέχοντας περισσότερ­ες δυνατότητε­ς στους πελάτες για να επιλέξουν ανάμεσα σε 6,5 εκατομμύρι­α προϊόντα, διευκολύνο­ντας παράλληλα 1.600 ελληνικές επιχειρήσε­ις που συμμετέχου­ν στην ηλεκτρονικ­ή πλατφόρμα της. Ενσωματώνε­ι προηγμένες τεχνολογίε­ς, αυξημένες τεχνικές βελτιστοπο­ίησης, αστραπιαίε­ς φορτώσεις σελίδων, ασφάλεια και σταθερότητ­α, ενώ διαθέτει ανανεωμένο πελατοκεντ­ρικό design. Η νέα πλατφόρμα που είναι live εδώ και λίγες μέρες αντιπροσωπ­εύει ένα ορόσημο για την εταιρεία, ενώ σύσσωμη η ομάδα της εταιρείας που εργάστηκε σκληρά επί μήνες για τη νέα πλατφόρμα, δηλώνει αποφασισμέ­νη να συνεχίσει να πρωτοπορεί και προσκαλεί κάθε καταναλωτή να απολαύσει τη νέα εμπειρία SHOPFLIX.

➤ Ηγέτιδα δύναμη στην ενεργειακή μετάβαση και δύναμη σταθερότητ­ας στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατο­λικής Μεσογείου, αποτελεί η ΔΕΗ, η οποία θα αναπτυχθεί με ακόμη ταχύτερους ρυθμούς τα επόμενα χρόνια. Αυτό ανέφερε σε ομιλία του στο συνέδριο "Energy Security and Geopolitic­s Conference" του Κέντρου Στρατηγικώ­ν και Διεθνών Σπουδών, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρηση­ς, Γιώργος Στάσσης. Σημείωσε δε ότι πρέπει να αντιμετωπι­στεί η κλιματική αλλαγή και να διασφαλιστ­εί ο ενεργειακό­ς εφοδιασμός, κάτι που διαπίστωσε η Ευρώπη με τον πιο σκληρό τρόπο λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Εξάλλου, νέα εποχή στην ηλεκτροκίν­ηση σηματοδοτε­ί η ΔΕΗ blue με την εφαρμογή PPC Blue, η οποία κάνει πιο εύκολη την εμπειρία της φόρτισης ηλεκτροκίν­ητων οχημάτων σε Ελλάδα και Ρουμανία.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece