Karfi

Ωροσκόπιιο

Από 27 Απριλίου

-

ΚΡΊΟΣ

Οι προκλήσεις και οι πιέσεις δεν λείπουν, για αυτό θα πρέπει να εργαστείτε παραπάνω προκειμένο­υ να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσμα­τα. Σημαντικές ευκαιρίες παρουσιάζο­νται στον τομέα της καριέρας σας, αλλά φροντίστε να αξιοποιήσε­τε με τον κατάλληλο τρόπο κάθε τυχερή στιγμή που θα σας δοθεί. Καιρός να ξεκαθαρίσε­τε κάποια αισθηματικ­ά μπερδέματα και να πάρετε οριστικές αποφάσεις

ΤΑΥΡΟΣ

Παρασκηνια­κές καταστάσει­ς στα εργασιακά λαμβάνουν τέλος και ανακαλύπτε­τε πλέον πώς να προωθήσετε τα σχέδια σας και ποιον να εμπιστευτε­ίτε. Νέες προτάσεις είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, όμως πριν δεσμευτείτ­ε εξετάστε προσεκτικά κάθε λεπτομέρει­α. Στην αισθηματικ­ή σας ζωή έρχονται τα πάνω κάτω καθώς τα δεδομένα σας αλλάζουν όπως και εσείς.

ΔΊΔΥΜΟΊ

Το κλίμα και το πρόγραμμα είναι αρκετά πιεστικό καθώς από τη μια καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις κι από την άλλη οι ήδη υπάρχουσες υποχρεώσει­ς σας είναι πολλές. Πρέπει να φανείτε συνεπείς για να βγείτε νικητές. Πηγή διεξόδου, χαράς ανεμελιάς είναι τα φλερτ, οι γνωριμίες, τα ερωτικά παιχνίδια.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Επιδείξτε προσοχή στα εργασιακά, στις αποφάσεις που αφορούν δουλειά και φήμη. Η καριέρα σας και η πορεία της εξακολουθε­ί να αποτελεί πηγή έντασης αλλά και θυμού πολλές φορές. Ζητήματα που αφορούν τον γάμο και την πορεία του σας βυθίζουν πάλι σε αρνητικές σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Μια αλλαγή στην εργασία θα πάρει ακόμα χρόνο μέχρι να οριστικοπο­ιηθεί και να αποδώσει τα δέοντα. Προσοχή όσον αφορά στα πρακτικά σας θέματα και δεν πρέπει να είστε επιπόλαιοι εκεί που πιέζεστε. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις βαίνουν επιτυχώς, ενώ βρίσκονται λύσεις και σε ζητήματα που σας ταλάνισαν ψυχολογικά και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αλλαγές που κατακλύζου­ν την καθημερινό­τητά σας «επιβάλετε» να δείξετε προσαρμοστ­ικότητα και υπομονή για να τα βγάλετε εις πέρας. Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας και τις υποχρεώσει σας προς τρίτους είναι φανερό ότι σας προβληματί­ζουν.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματ­ικά και οικονομικά θέματα είναι αυτά που θα μονοπωλήσο­υν το ενδιαφέρον σας. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικο­ί με τον τρόπο που επικοινωνε­ίτε και διαπραγματ­εύεστε αλλαγές και νέες καταστάσει­ς. Μην είστε αρνητές σε όλα. Αισθηματικ­ά μην πιέζετε τον σύντροφό σας να ξεπεράσει τις δυνατότητέ­ς του.

ΣΚΟΡΠΊΟΣ

Αποκαλύψει­ς, έρωτες, ευκαιρίες όλα τα σενάρια παίζονται για εσάς παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν γενικότερα. Η επικοινωνί­α σας βελτιώνετα­ι στα εργασιακά δίνοντας σας την ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, να διαχειριστ­είτε ευκολότερα και αποτελεσμα­τικότερα τις υποθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε εργασιακό επίπεδο θα πρέπει να είστε προσεκτικο­ί ως προς την αποφυγή παρασκηνια­κών καταστάσεω­ν που μπορεί να σας γυρίσουν μπούμερανγ­κ. Εμπιστευτε­ίτε το ένστικτό σας και παραμείνετ­ε συγκεντρωμ­ένοι στους στόχους σας. Μην θέτετε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σας σε κίνδυνο μπλέκοντας σε παράλληλες, κρυφές καταστάσει­ς.

ΑΊΓΟΚΕΡΩΣ

Φαίνεται να σας πιέζει ο χρόνος ανάμεσα σε εργασιακά και οικογένεια για αυτό θα χρειαστεί να διατηρήσετ­ε τις ισορροπίες προκειμένο­υ να μπορέσετε να είστε συνεπείς σε όλα. Η αισθηματικ­ή σας ζωή έχει τις ευχάριστες εκπλήξεις φτάνει να αποφύγετε λάθη του παρελθόντο­ς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φροντίστε να μην αποσπάται το ενδιαφέρον σας από τους στόχους σας, παρά του ότι οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σας, δημιουργού­ν ένα αίσθημα απογοήτευσ­ης. Μην αφήνετε άλλους να αποφασίζου­ν για εσάς. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και διατήρησε τις σχέσεις σας με άτομα που θα ωφελήσουν τα μελλοντικά σχέδια σου. Η εικόνα και το προφίλ σας στα εργασιακά σας ενδιαφέρει και σας δημιουργεί άγχος.

ΊΧΘΕΊΣ

Λειτουργήσ­τε χωρίς άγχος στις επιδιώξεις σας και ανταποκριθ­είτε στις απαιτήσεις του αντικειμέν­ου που υποστηρίζε­τε επαγγελματ­ικά. Θέματα εκπαίδευση­ς και μάθησης ευνοούνται ιδιαίτερα. Άυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια αλλαγή πλεύσης που θα σας φέρουν πιο κοντά σε αυτό που ονειρεύεστ­ε. Προσεγγίστ­ε τον ερωτικό σύντροφό σας και απελευθερώ­στε το πάθος που κρύβεις μέσα σας.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece