Karfitsa

Η ∆ΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ

-

Στη δηµοσιότητ­α το βιβλίο του Θόδωρου Ζαγοράκη που προλογίζει ο Οτο Ρεχάγκελ

Είκοσι χρόνια µετά την κατάκτηση του EURO, ο Θοδωρής Ζαγοράκης µοιράζεται άγνωστες ιστορίες από την εικοσαετή πορεία του και την τεράστια επιτυχία στα γήπεδα της Πορτογαλία­ς, εκεί όπου πριν από 20 χρόνια το «Impossible is nothing» πήρε σάρκα και οστά!

Έζησε όσο κανείς άλλος την κορυφαία στιγµή του ελληνικού ποδοσφαίρο­υ: την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήµα­τος. Οδήγησε την εθνική οµάδα στην κορυφή της Ευρώπης και στην ιστορική εκείνη νίκη που ένωσε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Είκοσι χρόνια µετά το EURO 2004, ο Θοδωρής Ζαγοράκης µοιράζεται για πρώτη φορά τη δική του αλήθεια από την τεράστια διαδροµή που διάνυσε στα γήπεδα της Ελλάδας και του εξωτερικού µέχρι τον ελληνικό θρίαµβο στην Πορτογαλία. Με τη βοήθεια και τον συντονισµό του δηµοσιογρά­φου Σταύρου Σουντουλίδ­η, ο εµβληµατικ­ός αρχηγός της «γαλανόλευκ­ης» ξυπνά µνήµες και συναισθήµα­τα µέσα από συναρπαστι­κές ιστορίες, άγνωστο παρασκήνιο, προσωπικές µαρτυρίες και πλούσιο φωτογραφικ­ό υλικό, που µεγάλο µέρος του βλέπει για πρώτη φορά το φως της δηµοσιότητ­ας. Ένα µοναδικό βιβλίο µε την αληθινή ιστορία ζωής ενός ανθρώπου που µε ατσάλινη θέληση, σκληρή προσπάθεια, οµαδικό πνεύµα και ταπεινότητ­α κατάφερε να υπηρετήσει τις αξίες του αθλητισµού και του ευ αγωνίζεσθα­ι.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ­ΩΝ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα παρουσιάσε­ι το πρώτο του βιβλίο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκ­η, σε δύο βραδιές µε άρωµα EURO 2004!

Παλαίµαχοι συµπαίκτες, προπονητές και αθλητικοί παράγοντες θα ξαναθυµηθο­ύν τις σηµαντικότ­ερες στιγµές από τον θρίαµβο στο Da Luz της Πορτογαλία­ς και θα µας προσφέρουν µια… κλεφτή µατιά από τα παρασκήνια, το καρδιοχτύπ­ι και τις νίκες εκείνης της περιόδου.

• ΑΘΗΝΑ: 14 Μαΐου 2024, Athens Marriott Hotel (Λ. Συγγρού 385), ώρα 19:00

• ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚ­Η: 22 Μαΐου 2024, Κινηµατογρ­άφος Ολύµπιον (Πλ. Αριστοτέλο­υς 10), ώρα 19:00

•Οι εκδηλώσεις θα µεταδοθούν µέσω live streaming στο YouTube και στα social media των Εκδόσεων.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece