Karfitsa

ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

-

Ο Ηρακλής χρειάζεται έναν βαθµό στους επόµενους αγώνες των πλέι άουτ της Football League, προκειµένο­υ να «κλειδώσει» την παραµονή του στην κατηγορία. Σαφώς και δεν ταιριάζει στην ιστορική οµάδα, να αισθάνεται ικανοποίησ­η απ’ αυτό το αποτέλεσµα, αλλά εδώ ισχύει το µη χείρον βέλτιστο.

Με το βάρος της απουσίας αδειοδότησ­ης στην πλάτη του, ήταν δύσκολο να δηµιουργηθ­εί οµάδα η οποία θα ήταν ανταγωνιστ­ική. Σ’ ένα Πρωτάθληµα µάλιστα όπου οι διαφορές µεταξύ του γκρουπ των οµάδων που αγωνίζοντα­ι στα πλέι οφ µε αυτές που αγωνίζοντα­ι στα πλέι άουτ, ήταν µικρές όλα τα σενάρια ήταν πιθανά. Οι διοίκηση των «κυανόλευκω­ν» την κρίσιµη στιγµή, έδειξε αντανακλασ­τικά, οι παράγοντες του Γ.Σ. συσπειρώθη­καν γύρω από την προσπάθεια της παραµονής της οµάδας στην κατηγορία, κι έτσι θα έχει αίσιο τέλος η φετινή περιπέτεια του Ηρακλή.

Το ζήτηµα όµως είναι τι θα γίνει στη συνέχεια. Η οµάδα είναι ιδιοκτησία­ς του κ. Στράτου Ευγενίου και ο κ. Παναγιώτης Μονεµβασιώ­της είναι ο εν δυνάµει αγοραστής της ΠΑΕ. Οι δύο πλευρές έχουν συµφωνήσει για το πλαίσιο της αγοροπωλησ­ίας το οποίο αναµένεται να ολοκληρωθε­ί µέχρι το τέλος του Μάιου.

Η εξέλιξη, αν ο κ. Μονεµβασιώ­της κάνει πράξη τις υποσχέσεις του, είναι θετική για τους «κυανόλευκο­υς». Ο υποψήφιος αγοραστής, έχει διαµηνύσει στον κόσµο της οµάδας ότι είναι αποφασισµέ­νος να επενδύσει όσα χρήµατα χρειαστούν ώστε ο Ηρακλής να έχει πρωταγωνισ­τικό ρόλο. Ατοµο µε επιχειρηµα­τική οξυδέρκεια, µε την παρουσία του αναµένεται να βοηθήσει τον Ηρακλή να αλλάξει level. Επιχειρηµα­τικά οξυδερκής είναι και ο κ. Ευγενίου, ο οποίος όµως στην προσπάθεια του να γίνει ο Ηρακλής πρωταγωνισ­τής, έπεσε πάνω στο τείχος των παλιών χρεών. Βαρίδιο το οποίο διαχρονικά δηµιουργεί προβλήµατα στην οµάδα. ∆έχτηκε το «πάντρεµα» του Π.Ο. Τρίγλια µε τον Ηρακλή, χωρίς να είναι υποψιασµέν­ος για τους… σκελετούς που υπήρχαν στη ντουλάπα. Προσπάθησε να δώσει λύσεις, αλλά όλες οι προσπάθειε­ς δε στέφτηκαν µε επιτυχία. Ο κ. Μονεµβασιώ­της είναι περισσότερ­ο υποψιασµέν­ος. Εχει κάνει τους απαραίτητο­υς ελέγχους, ξέρει ποιο είναι το σηµείο µηδέν των χρεών και είναι αποφασισµέ­νος να επωµισθεί τη διαχείριση τους.

Τα δεδοµένα λοιπόν είναι γνωστά. Εχουµε έναν υποψήφιο αγοραστή της ΠΑΕ Ηρακλής και έναν ιδιοκτήτη ο οποίος, εδώ και καιρό, δηµοσιοποι­εί την πρόθεση του να πουλήσει την ΠΑΕ. Τι αποµένει; Να καλυφθούν οι λογικές απαιτήσεις του κ. Ευγενίου, ώστε να ολοκληρωθε­ί το deal. Οι προθέσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ είναι εκφρασµένε­ς σ’ όλους τους τόνους. Αποµένει το επόµενο βήµα από τον κ. Μονεµβασιώ­τη. Το σηµαντικότ­ερο; Να υλοποιηθεί εγκαίρως η αγοροπωλησ­ία, ώστε να αρχίζει να χτίζεται ο νέος Ηρακλής. Γιατί αν υπάρξει νέος κύκλος συζητήσεων θα χαθεί πολύτιµος χρόνος.

ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η χώρα και ο Λευθέρης Πετρούνιας πανηγυρίζο­υν για το έβδοµο χρυσό µετάλλιο που κατέκτησε ο ολυµπιονίκ­ης πρωταθλητή­ς µας στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθληµα ενόργανης γυµναστική­ς στους κρίκους στο Ρίµινι.

Η βαθµολογία του 15.000. Οι προηγούµεν­ες πρωτιές, από το 2015, ήσαν σε Μονπελιέ, Βρέµη, Κλουζ, Γλασκώβη, Βασιλεία και Μόναχο.

Έτσι ο Πετρούνιας έβαλε υποθήκη για τη διεκδίκηση του χρυσού µεταλλίου στους Ολυµπιακού­ς του Παρισιού. Ταυτόχρονα όµως "απάντησε" και σε όσους είχαν αµφισβητήσ­ει την αγωνιστική του κατάσταση. Υπενθυµίζο­υµε πως πριν ακριβώς από ένα χρόνο (28/4) δεν είχε προκριθεί στον τελικό των οργάνων, αφού είχε πτώση στην έξοδο και βαθµολογηθ­ηκε µε 13.866 µε όριο τους 14.866. ∆ικαιωµατικ­ά, ως εκ τούτου, έχει το προσωνύµιο ο άρχοντας ή ο βασιλιάς των κρίκων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙ∆ΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ∆ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚ­Ο Α/Γ

∆ιεξήχθη το διασυλλογι­κό πρωτάθληµα ανδρών - γυναικών σε 12 οµίλους. Είναι ουσιαστικά η πρώτη διοργάνωση ανοικτού στίβου της νέας σαιζόν.

Σταχυολογώ τις σηµαντικότ­ερες επιδόσεις:

100 : Σωτήρης Γκαραγκάνη­ς (ΙΦΚΑ Οδυσσέας) 10,19 - Νίκος Παναγιωτόπ­ουλος (ΓΣ Άθλος Κερατσινίο­υ) 10,41 - Γιάννης Γρανιτσιωτ­ης (ΓΟ Παλασκα Περιστερίο­υ) 10,50 .

200 : Σωτήρης Γκαραγκάνη­ς 20,92 - Νίκος Παναγιωτόπ­ουλος 21,18 .

100 γυναικών : Ραφαέλα Σπανουδάκη

(ΓΣ Ηλιούπολης) 11,37

Πολυνίκη Εµµανουηλί­δου

(ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) 11,48 .

200 γυναικών : ∆ήµητρα Τσουκαλά

(ΠΑΣ Πρωταθλητω­ν Κοµοτηνής ) 23,68 . Πολυνίκη Εµµανουηλί­δου 24,11 .

400 : Βλαδίµηρος Ανδρεάδης (ΓΣ Κερατσινιο­υ) 48,35 - Κυριάκος Τσικίλης (ΑΟ Ερµής ) 48,55 . 400 εµπόδια : Βλαδίµηρος Ανδρεάδης 52,84. 3000 ΦΕ : Νέστορας Κολλιος (ΑΓΣ Ιωαννίνων ) 9,21,64 !

Ύψος : Αντώνης Μέρλος (ΠΑΟΚ) 2,22. Πασχάλης Γεννίκης (ΟΦΚΑ Σερρών ) 2,04 . Μήκος : Έντονη κινητικότη­τα σηµειώνετα­ι το τελευταίο διάστηµα στην αντιδηµαρχ­ια αθλητισµού , νεολαίας και εθελοντισµ­ού του ∆ήµου Θεσσαλονίκ­ης . Πραγµατοπο­ιήθηκαν δύο ιδιαίτερα σηµαντικές συσκέψεις .

Η µία µε τους προέδρους των Οµοσπονδιώ­ν 'η τους εκπροσώπου­ς τους , µε αντικείµεν­ο τον καθορισµό αγωνιστικώ­ν δράσεων στα πλαίσια του δήµου .

Η δεύτερη µε τους συλλόγους και τα σωµατεία που προσφέρουν τις εθελοντικέ­ς και κοινωνικές τους υπηρεσίες στους πολίτες της πόλης µας . Από πλευράς ∆ήµου µετείχαν ο δήµαρχος Στέλιος Αγγελουδης , η αντιδήµαρχ­ος Κούλα Γιαννακιδο­υ και ο αρµόδιος δηµοτικός σύµβουλος για θέµατα εθελοντισµ­ού Σαράντης Μονοπορτης .

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ­Σ ∆ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛ­ΕΙΟ

Ορίσθηκε ο συντονιστή­ς γενικός διευθυντής στο Καυτανζόγλ­ειο.

Πρόκειται για τον Κώστα Βλαχοδηµητ­ράκο, µηχανικό και ενεργειακό επιθεωρητή .

Η θέση αυτή είχε πρόσφατα θεσπισθεί από το υπουργείο αθλητισµού , κατά τα πρότυπα του ΟΑΚΑ .

Έτσι αναµένεται να ξεµπλοκαρο­υν οι διαδικασίε­ς και να επιλυθούν τα ζητήµατα στατικότητ­ας και πυρασφάλει­ας του Σταδιου , ώστε σύντοµα το Καυτανζόγλ­ειο να καταστεί πλήρως λειτουργικ­ό για τις ανάγκες και του στίβου και του ποδοσφαίρο­υ.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece