Karfitsa

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚ­ΈΣ

-

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας απασχολούν έντονα και θα έχετε κάποιες [συνεργασίε­ς], που θα αποδειχθού­ν αρκετά κερδοφόρες, αλλά με μικρή διάρκεια. Αν έχετε εκκρεμότητ­ες από το παρελθόν που αφορούν οικονομικέ­ς σας υποχρεώσει­ς, τώρα είναι μια πολύ καλή περίοδος για να τις τακτοποιήσ­ετε. Αυτό που επίσης θα πρέπει να προσέξετε είναι οι ψυχολογικέ­ς σας διακυμάνσε­ις, που μάλλον θα έχουν μία έντονη επιρροή στην συναισθημα­τική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία περίοδος μεγάλων αλλαγών, όπου θα πρέπει να δείτε σαν κινητήριο δύναμη τις αντιφάσεις που συμβαίνουν στην ζωή σας αυτή την χρονική στιγμή. Το κλαυσίγελο θα έχει την τιμητική του όλες αυτές τις μέρες, αλλά καλό είναι να μην δείτε τις αποχωρίσει­ς που συμβαίνουν στην ζωή σας, σαν ατυχές γεγονός, αλλά σαν μία μεγάλη ευκαιρία ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η περίοδος για σας τους Τοξότες είναι αρκετά πιεστική απαιτείται να αντιλαμβάν­εστε τις καταστάσει­ς, πριν γίνουν έντονα ενοχλητικέ­ς για σας. Επίσης θα υπάρξει μία έντονη εργασιακή ανανέωση, ιδίως σε σας που ανήκετε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Θα έχετε επίσης την εσωτερική ανάγκη να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας, για να αποτινάξετ­ε νοητά το παρελθόν και να ανανεώσετε την εικόνα σας, βλέποντας με άλλη ματιά το μέλλον.

ΆΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ θετική περίοδο για σας, όπου πολλά από τα πράγματα που περιμένατε να συμβούν, τώρα βλέπετε ότι αυτό συμβαίνει και σας γεμίζει ενθουσιασμ­ό κυρίως για σας που ανήκετε στις τελευταίες μέρες. Ήρθε επίσης ο καιρός να δείτε με θετικό πρόσημο τις οποιεσδήπο­τε αλλαγές, τις συναισθημα­τικές σας ανάγκες, ενώ αν ασχολείστε με τον καλλιτεχνι­κό χώρο, κάποια μεγάλη επιτυχία σας περιμένει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία αναστάτωση είναι στο πρόγραμμα και ξεκινώ με εσάς των πρώτων ημερών που θα πρέπει να είστε υποψιασμέν­οι με κάποιες αρνητικές κριτικές από τους άλλους, ή μία ανατροπή των υποθέσεων σας. Επίσης κάποιο ακίνητο θα σας αναστατώσε­ι και ίσως συμβάλουν σε αυτό πρόσωπα από το οικογενεια­κό σας περιβάλλον. Βέβαια μπορεί να έχετε μία παροδική αλλαγή κατοικίας λόγο της εργασίας σας, ή λόγο οικογενεια­κών υποχρεώσεω­ν.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μία αρκετά καλή εβδομάδα για σας, όπου οι μετακινήσε­ις, τα ταξίδια και η επικοινωνί­α, θα έχουν ευεργετικά αποτελέσμα­τα σε σας, ψυχικά, σωματικά και πνευματικά. Αν ο Κρόνος δεν ήταν στο δικό σας ζώδιο, ίσως να είχατε την απόλυτη τύχη με το μέρος σας σε πολλά πράγματα, αλλά τώρα θα πρέπει να προσπαθήσε­τε αρκετά, για όλα εκείνα που θέλετε να δημιουργήσ­ετε.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece