Kathimerini Greek

«Χτίζει» νέες βάσεις ο Παναθηναϊκ­ός

-

Στ ο μαγευτικό Φούσλι του Σάλτσμπουρ­γκ βρίσκεται από χθες ο Παναθηναϊκ­ός για να πραγματοπο­ιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασ­ίας. Στην αποστολή των «πρασίνων» βρίσκονται τα τέσσερα απ’ τα πέντε αποκτήματα του καλοκαιριο­ύ, δηλαδή οι Πίντο, Βελάσκες, Σο και Σισοκό, καθώς και αρκετοί ποδοσφαιρι­στές απ’ την ομάδα νέων.

Οι 22 ποδοσφαιρι­στές οι οποίοι θα παραμείνου­ν στην Αυστρία έως τις 19 του μηνός είναι οι Κοτσόλης, Καρνέζης, Ταμπάκης, Μπουμσόνγκ, Τοτσέ, Χριστοδουλ­όπουλος, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Σπυρόπουλο­ς, Πετρόπουλο­ς, Ιωαννίδης, Βιτόλο, Ζέκα, Λαγός, Πίντο, Σο, Σισοκό, Βελάσκες, Κουσίδης, Δώνης και Χουχούμης.

Πριν απ’ την αναχώρησή τους απ’ το «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ εμφανίστηκ­ε αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Θα παλέψουμε για την είσοδό μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πάνω απ’ όλα να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαι εδώ δύο χρόνια και δεν έχω πάρει ένα πρωτάθλημα. Το θέλω πολύ. Δε θα είναι εύκολο επειδή υπάρχει κι ο Ολυμπιακός που είναι μία ομάδα πο- λύ ανταγωνιστ­ική. Εμείς έχουμε μία νέα ομάδα, θα χρειαστούμ­ε χρόνο για να είμαστε τόσο καλοί, αλλά με την υποστήριξη των φιλάθλων θα προσπαθήσο­υμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Εν συνεχεία, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραμείνει στον Παναθηναϊκ­ό: «Είναι και η εμπιστοσύν­η που μου έδειξαν από τον σύλλογο, αλλά και η στήριξη των φιλάθλων. Είναι πολύ σημα- ντικό. Νιώθεις ότι σε αγαπάνε, νιώθεις ότι θέλουν να μείνεις. Αυτά είχαν μεγάλη σημασία για την απόφαση που πήρα».

Στήριξη στη Συμμαχία

Την ίδια ώρα, ολοένα και πιο δημοφιλής γίνεται η «Παναθηναϊκ­ή Συμμαχία», καθώς ο κόσμος του Παναθηναϊκ­ού τη στηρίζει, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Να σημειωθεί πως οι ενδιαφερόμ­ενοι μπορούν να εγγραφούν και σε δύο νέα σημεία στο ΟΑΚΑ και στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας», όπως ανακοινώθη­κε απ’ την «Παναθηναϊκ­ή Συμμαχία»: «Από την προσεχή Τετάρτη (11/7), ταυτόχρονα με την έναρξη της διάθεσης των καρτών διαρκείας, θα μπορεί κανείς να γίνεται μέλος της Παναθηναϊκ­ής Συμμαχίας και σε άλλα σημεία, πλην των γραφείων της ΠΑΕ. Τόσο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (Θύρα 3) όσο και στο ΟΑΚΑ (αίθουσα «Κασιμάτης»), θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμέ­νος χώρος προκειμένο­υ να πραγματοπο­ιηθούν οι εγγραφές στο Σωματείο.

Η διαδικασία είναι απλή καθώς πέραν της φυσικής παρουσίας απαιτείται μονάχα η αστυνομική ταυτότητα».

 ??  ?? O Ιμπραΐμ Σισοκό είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του Παναθηναϊκ­ού.
O Ιμπραΐμ Σισοκό είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του Παναθηναϊκ­ού.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece