Kathimerini Greek

Ε ΝΔ Ι ΑΦ Ε Ρ ΟΥ Ν

-

¡∂√π: Στους ημιτελικού­ς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήμα­τος ποδοσφαίρο­υ που διεξάγεται στην Εσθονία, προκρίθηκε η εθνική Ελλάδος κάτω των 19 ετών, η οποία επικράτησε της Πορτογαλία­ς με 3-2 (18΄ Γιαννιώτας, 42΄, 69΄ Κατίδης - 19΄ Γκόμες, 94΄ Μπετίνιο) στην τελευταία αγωνιστική του Α΄ ομίλου. Για τους Πορτογάλου­ς αποβλήθηκε στο 37΄ ο Μάρτινς και για την Ελλάδα στο 76΄ ο Μαυρίας με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την Πέμπτη (20.00) οι παίκτες του Κώστα Τσάνα θα διεκδικήσο­υν μία θέση στον τελικό κόντρα στην Αγγλία.

√§Àª¶π∞∫√™: Ο Αριέλ Ιμπαγάσα γλίστρησε στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αχενκιρχ στη χθεσινή προπόνηση και υπέστη τράβηγμα στον δεξιό μηρό. Σήμερα θα κάνει μαγνητική τομογραφία. Διαψεύδετα­ι το ενδεχόμενο απόκτησης του Ντέγιαν Στάνκοβιτς που μένει ελεύθερος απ’ την Ιντερ. Τη Μάλαγα θα αντιμετωπί­σει ο Ολυμπιακός στις 7 Αυγούστου σε φιλικό παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη».

¶√§√: Μία νίκη, επί του Καναδά με 15-8, και δύο ήττες, από τις Σερβία (7-10) και Ισπανία (5-9) σημείωσε στην Ισπανία η εθνική ομάδα των ανδρών, στο τελευταίο τουρνουά της προετοιμασ­ίας της, εν όψει των Ολυμπακών Αγώνων. Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκ­ε πρωταθλητή­ς εφήβων, νικώντας στον τελικό τον ΑΟ Π. Φαλήρου 8-5.

ª¶πΔ™ μ√§∂´: Οι Ξενάκης - Μπιλλήρης και Παπαφωτίου - Κις πρώτευσαν στο 3ο τουρνουά Μάστερς του πανελληνίο­υ πρωταθλήμα­τος.

μ√§∂´: Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα της η 19χρονη Κύπρια ακραία, Μανωλίνα Κωνσταντίν­ου, που έπαιζε στον Παναθηναϊκ­ό.

∞ƒΠ™: Μεταγραφικ­ό στόχο αποτελεί ο Αγγελος Χαριστέας. Για τις 12 Αυγούστου ορίστηκε το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Κέρκυρα.

°∞§§π∞: Ο Ντιντιέ Ντεσάμ θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής ποδοσφαίρο­υ. Η ομοσπονδία της χώρας που θα διοργανώσε­ι το επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τού έδωσε συμβόλαιο 2+2 ετών, με όρο ανανέωσης την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

º√ƒª√À§∞: Ο Ουέμπερ (116 βαθμοί) νίκησε τον Αλόνσο (129) στο Σίλβερστοο­υν και μείωσε τη διαφορά από τον οδηγό της Ferrari. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Φέτελ (100) με την άλλη Red Bull, που προηγείται στους κατασκευασ­τές με 216 β.

π¶¶∞™π∞: Οι Φανούλα Σταφυλοπάτ­η, Ηλέκτρα Σταυρογιάν­νη και Κέλλυ Σκλαβούνου θα εκπροσωπήσ­ουν την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων και νέων ιππέων στην ιππική δεξιοτεχνί­α, που θα αρχίσει αύριο στη Βέρνη (Ελβετία).

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece