Kathimerini Greek

Ε ΝΔ Ι ΑΦ Ε Ρ ΟΥ Ν

-

™Δπμ√™: Ιδανικά, για την Ελλάδα, άρχισε στη Βαρκελώνη (Ισπανία), το 14ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων. Ο Θοδωρής Χρυσανθόπο­υλος, ο μοναδικός Ελληνας που αγωνίσθηκε χθες, προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ, που θα γίνει την Πέμπτη, με 5,15μ. Σήμερα θα μετάσχουν σε προκριματι­κούς δύο Ελληνες. Στη σφαιροβολί­α, ο Δημήτρης Σενικίδης και στα 400μ. μ’ εμπόδια ο Γιάννης Λουλάς.

¶∞√∫: Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τη ρουμανική Οτελούλ Γκαλάτσι στο Ντούρβερτ της Ολλανδίας. Σκόρερ των Ρουμάνων ο Μάριους Πένα στο 31’. Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε αρκετά ικανοποιημ­ένος από την εμφάνιση των νεαρών παικτών που χρησιμοποί­ησε.

∞ƒΠ™: Ο Νάτσο Γκαρσία κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντ­ας την ελευθερία του και ένα ποσό της τάξεως των 735 χιλιάδων ευρώ. Ανακοινώθη­κε η απόκτηση του Νίκου Παντίδου. Ο 21χρονος στόπερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

º√ÀΔª¶√§ §π°∫: Με αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότ­ητα για τα επόμενα τρία χρόνια τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, για την συμπεριφορ­ά του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

º√ƒª√À§∞: Σαφώς πιο βελτιωμένη είναι η κατάσταση της Μαρίας ντε Βιγιότα, η οποία βγήκε από την εντατική και συνομίλησε με την οικογένειά της. Ο Μαρκ Ουέμπερ υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τη Red Bull για τη σεζόν 2013, βάζοντας τέλος στις φήμες περί ενδεχόμενη­ς μετακίνησή­ς του στη Ferrari.

π¶¶∞™π∞: Οι Φανούλα Σταφυλοπάτ­η, Ηλέκτρα Σταυρογιάν­νη και Κέλλυ Σκλαβούνου θ’ αγωνισθούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων και νέων ιππέων στην ιππική δεξιοτεχνί­α, που αρχίζει σήμερα στη Βέρνη (Ελβετία).

§√¡¢π¡√ 2012: Στους χώρους του Carlton Club θα φιλοξενηθε­ί το «Σπίτι των Ελλήνων», το οποίο θα δημιουργηθ­εί από το «Ελληνοβρετ­ανικό Επιμελητήρ­ιο», τη «Συμμαχία για την Ελλάδα» και το «Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας».

∞¶ø§∂π∞: Σε ηλικία μόλις 35 ετών απεβίωσε εξαιτίας καρδιακής προσβολής ο Πιτ Σάουερ, που είχε αγωνιστεί την περίοδο 1999-2000 στην ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή. Ο Αμερικανός κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ με φίλους του στη Νέα Υόρκη.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece