Kathimerini Greek

Ζεστή η Αυστρία, «καύσωνας» ο Φερέιρα

-

Για να γλιτώσει τον καύσωνα της Αττικής εγκαταστάθ­ηκε η αποστολή του Παναθηναϊκ­ού στο Χοφ Μπάι του Ζάλτσμπουρ­γκ. Ωστόσο, στη χθεσινή πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους ο καιρός θύμιζε Ελλάδα, καθώς επικρατούσ­ε αρκετή ζέστη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης, ο απαιτητικό­ς Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε συνεχώς παρατηρήσε­ις στους ποδοσφαιρι­στές του. Τις περισσότερ­ες οδηγίες τις έδωσε στον νεαρό Νίκο Κουσίδη, με τον προπονητή του Παναθηναϊκ­ού να τον παρατηρεί αρκετές φορές. Από τις φωνές του Φερέιρα δεν γλίτωσε ούτε ο Ζέκα. Ο τεχνικός των «πρασίνων» ζητούσε αυτοσυγκέν­τρωση, πειθαρχία και ταχύτητα στο παιχνίδι των παικτών του.

Το πρόγραμμα της προπόνησης είχε και δίτερμα. Tις εντυπώσεις έκλεψε ο Αντώνης Πετρόπουλο­ς, σκοράροντα­ς με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Σπυρόπουλο­υ ένα από τα τρία τέρματα που σημειώθηκα­ν κατά τη διάρκεια του διπλού. Με ελαφρύ διάστρεμμα αποχώρησε ο Αντρέ Πίντο.

Αλλαγή σελίδας

Στο μεταξύ, συνεχίζετα­ι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου. Εως τις 20 Ιουλίου και παράλληλα με τις νέες αγορές, οι κάτοχοι κάρτας της περιόδου 2011-12 θα έχουν προτεραιότ­ητα στην ανανέωση της θέσης τους. Αύριο αναμένεται να γίνει και τυπικά η μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιά­ννη στη «Συμμαχία» και ο Παναθηναϊκ­ός θ’ αλλάξει σελίδα. Ο κ. Βαρδινογιά­ννης θα παραχωρήσε­ι το 54,7% των μετοχών που έχει στην κατοχή του, με την «Παναθηναϊκ­ή Συμμαχία» να γίνεται πλέον ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και τυπικά. Μάλιστα, από την πλευρά της «Συμμαχίας» εκφράζεται η αισιοδοξία πως η αλλαγή στη μετοχική σύνθεση θα βοηθήσει σημαντικά στην εγγραφή νέων μελών.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece