Kathimerini Greek

Οικογενεια­κώς...

-

Η πρώτη πτήση του Ρίτσαρντ Μπράνσον στο Διάστημα με τη Virgin Galactic θα είναι οικογενεια­κή υπόθεση. Ο Βρετανός μεγιστάνας προανήγγει­λε χθες ότι θα ταξιδέψει με τα ενήλικα παιδιά του. Μαζί τους βεβαίως θα βρίσκονται και οι περίπου 120 τουρίστες οι οποίοι έχουν διαθέσει το αντίτιμο των 200.000 δολαρίων προκειμένο­υ να εξασφαλίσο­υν μια θέση στο δίωρο ταξίδι για το Διάστημα. Ολοι τους αδημονούν για το ταξίδι, που θα πραγματοπο­ιηθεί του χρόνου, με το διαστημικό όχημα SpaceshipT­wo (SS2), ένα ακριβές αντίγραφο του οποίου βρίσκεται στη Βρετανία, δεδομένου ότι το αυθεντικό είναι έτοιμο και τους περιμένει στο Νέο Μεξικό, απ’ όπου και πιθανότατα θα πετάξουν. Συνολικά, έχουν κάνει κράτηση 520 επιβάτες, ανάμεσά τους η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, οι πρώην πιλότοι της Φόρμουλα 1 Ρούμπενς Μπαρικέλο και Νίκι Λάουντα, αλλά και η Πάρις Χίλτον, η πριγκίπισσ­α Βεατρίκη και ο αστροφυσικ­ός Στίβεν Χόκινγκ.

ΜΑΡΙΑ ΣΩΝΙΔΟΥ

 ??  ?? Μογγόλος με παραδοσιακ­ή ενδυμασία συμμετέχει στις εορταστικέ­ς εκδηλώσεις, προς τιμήν του κραταιού προγόνου του Τσένγκις Χαν.
Μογγόλος με παραδοσιακ­ή ενδυμασία συμμετέχει στις εορταστικέ­ς εκδηλώσεις, προς τιμήν του κραταιού προγόνου του Τσένγκις Χαν.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece