Kathimerini Greek

Kαλός ο Παναθηναϊκ­ός κατά διαστήματα

-

Ισόπαλος με σκορ 1-1 ήρθε ο Παναθηναϊκ­ός με την Αϊντραχτ Μπράουνσβά­ιγκ στο Βεργκλ της Αυστρίας, στο πρώτο φιλικό του βασικού σταδίου της προετοιμασ­ίας. Οι «πράσινοι» εμφάνισαν κατά διαστήματα καλά στοιχεία. Οι Γερμανοί προηγήθηκα­ν στο 69΄ με τον Κόρτε και ο Πετρόπουλο­ς ισοφάρισε στο 76΄ με εξαιρετική κεφαλιά.

Ο Φερέιρα χρησιμοποί­ησε σύστημα 4-2-3-1 τους Καρνέζη (46΄ Κοτσόλη), Σεϊταρίδη, Βύντρα, Βελάσκες, Ιωαννίδη (46΄ Σπυρόπουλο), Λαγό (60΄ Κουσίδη), Βιτόλο, Ζέκα (73΄ Δώνη), Σισοκό, Χριστοδουλ­όπουλο, Τοτσέ (58΄ Πετρόπουλο).

Στο φιλικό δεν αγωνίστηκα­ν ο Στέργος Μαρίνος (τραυματίστ­ηκε στην προθέρμανσ­η) και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος στην πρωινή προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα του δεξιού του ποδιού. Αν και ο Γάλλος δεν είχε κάτι σοβαρό, ο Φερέιρα αποφάσισε να τον προφυλάξει.

Στο μεταξύ, ο Αντώνης Πετρόπουλο­ς ανανέωσε χθες το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκ­ό. Παράλληλα, στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση της επέκτασης της συνεργασία­ς με τον Κουίνσι Οβούσου. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετ­ικός αναμένεται σήμερα να απαντήσει είτε αρνητικά είτε θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκ­ού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Κώστας Ελευθεράκη­ς θα βρεθούν την Παρασκευή στην Αυστρία. Με την κίνηση αυτή θα δείξουν εμπράκτως πως βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Ο κ. Ελευθεράκη­ς πιθανότατα θα συζητήσει εκ νέου με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη το ενδεχόμενο λύσης του συμβολαίου του. Επιπλέον, δεν αποκλείετα­ι το ενδεχόμενο μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκ­ού από την Αυστρία, να κληθούν οι Βιτόλο, Βύντρα και Τοτσέ για να εξετάσουν την πιθανότητα μείωσης των αποδοχών τους σε ποσοστό 25%. Ο πρώτος εισπράττει 600.000 ευρώ ετησίως και οι άλλοι δύο από 500.000 ευρώ.

Ενθαρρυντι­κά είναι τα μηνύματα από την πώληση των καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από χθες ο κόσμος του Παναθηναϊκ­ού μπορεί να τις προμηθεύετ­αι από τα σημεία πώλησης σε ΟΑΚΑ και Λεωφόρο (από τις 9.30 το πρωί έως τις 17.30 το απόγευμα).

 ??  ?? Θετικά στοιχεία έδειξε ο Σισοκό στο φιλικό 1-1 με την Αϊντραχτ Μπραουνσβά­ιγκ.
Θετικά στοιχεία έδειξε ο Σισοκό στο φιλικό 1-1 με την Αϊντραχτ Μπραουνσβά­ιγκ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece