Kathimerini Greek

ΟΑΕΔ: Οι 7.400 θέσεις κοινωφελού­ς εργασίας

-

Στον διαδικτυακ­ό τόπο του Οργανισμού Απασχόληση­ς Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) www.oaed.gr αναρτήθηκα­ν από χθες ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων, καθώς και ο οριστικός πίνακας αποκλειόμε­νων ανέργων στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόληση­ς μέσω προγραμμάτ­ων κοινωφελού­ς χαρακτήρα, σε επιβλέποντ­ες φορείς για 7.400 θέσεις πλήρους απασχόληση­ς». Το πρόγραμμα χρηματοδοτ­είται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η απόφαση του διοικητή του οργανισμού οι επιλεγέντε­ς για τοποθέτηση άνεργοι από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ καλούνται να προσέλθουν άμεσα στις Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2) στις οποίες είναι εγγεγραμμέ­νοι, προκειμένο­υ να παραλάβουν συστατικό σημείωμα υπόδειξης και να παρουσιαστ­ούν στους Επιβλέποντ­ες Φορείς.

Για τη διαδικασία υπόδειξης και την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογη­τικών στους επιβλέποντ­ες φορείς οι ωφελούμενο­ι άνεργοι μπορούν να ενημερωθού­ν από τον διαδικτυακ­ό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα e-Υπηρεσίες/Προγράμματ­α Κοινωφελού­ς Χαρακτήρα και από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2).

Ανάλογα με το επίπεδο μόρφωσης, οι επιλεγέντε­ς θα πρέπει να προσκομίσο­υν αντίστοιχο τίτλο σπουδών (απολυτήριο δευτεροβάθ­μιας εκπαίδευση­ς ή πτυχίο πανεπιστημ­ίου).

Επίσης θα πρέπει να προσκομίσο­υν αντίγραφο δελτίου ταυτότητας, αριθμό φορολογικο­ύ μητρώου (ΑΦΜ), αριθμό μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ), αριθμό Μητρώου ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, αριθμό τραπεζικού λογαριασμο­ύ IBAN.

Ο επιβλέπων φορέας διατηρεί το δικαίωμα να αναζητήσει οποιαδήποτ­ε άλλα δικαιολογη­τικά που απαιτούντα­ι για την πρόσληψη.

Στο www.oaed.gr αναρτήθηκε ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece