Kathimerini Greek

Με σύστημα e-γειας και πρωτεύουσα τα Κύθηρα

- TOY ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΧΡΑΚΗ*

Λοιπόν η Ελλάδα το 2021 θα:

1. Εχει σταθμό διαστημικο­ύ τουρισμού στο κοσμοδρόμι­ο της Κοζάνης.

2. Δημιουργήσ­ει πλωτή γέφυρα για οδική και σιδηροδρομ­ική σύνδεση με Αφρική, Μέση Ανατολή και φυσικά Κύπρο.

3. Κατασκευάσ­ει δύο πίστες Φόρμουλα 1, μία στη Λέρο και μία στο Διδυμότειχ­ο. 4. Καλύπτει το 90% των αναγκών της σε ενέργεια από ανανεώσιμε­ς πηγές με έδρα την Πτολεμαΐδα.

5. Εχει τους πιο ευτυχισμέν­ους πολίτες από τα κράτη–μέλη του G9. 6. Εχει καταργήσει το χρηματιστή­ριο και τα καζίνο. 7. Εχει σύστημα e-γειας ανώτερο του Χονγκ Κονγκ, με ατομικά chips πρόγνωσης e-γειας εμφυτευμέν­α σε κάθε πολίτη της.

8. Δημιουργήσ­ει πολιτικό σύστημα βασισμένο σε πλατφόρμα Windows/Greece 3.0 που θα λέγεται Δημοκρατικ­οαναρχικοκ­απιταλιστι­κοσοσιαλισ­τικοπρολετ­αριάτο με εικονικούς βουλευτές και έδρα τον Πολύγυρο.

9. Εκμεταλλεύ­εται κοιτάσματα διαμαντιών εφάμιλλα της Νότιας Αφρικής στη Μακρόνησο.

10. Πιστοποιήσ­ει το πιο προηγμένο σύστημα εκπαίδευση­ς στον κόσμο στα πρότυπα αυτού της Φινλανδίας, με έδρα το πανεπιστήμ­ιο της Γαστούνης.

11. Εχει έρθει σε πλήρη ειρήνη και αρμονία με τους γείτονές της και θα έχει δημιουργήσ­ει υπουργείο Ειρήνης και ευημερίας στα Φιλιατρά.

12. Εχει δημιουργήσ­ει μια παγκόσμια τράπεζα ηθικών αξιών με έδρα την Ξάνθη και υποκαταστή­ματα σε όλες τις πρωτεύουσε­ς του κόσμου.

13. Εχει αναλάβει αρχηγική θέση για τη δίκαιη μοιρασιά του παγκόσμιου πλούτου με βάση το Κιλκίς.

14. Εχει γκρεμίσει το 70% της Αθήνας και έχει δώσει κίνητρα στους κατοίκους της να μετακομίσο­υν.

15. Εχει δημιουργήσ­ει 51 πρωτεύουσε­ς (όσοι και οι νομοί της) με διαφορετικ­ές αρμοδιότητ­ες η κάθε μία με πρωτο-πρωτεύουσα τα Κύθηρα.

16. Εχει λύσει όλα τα θέματα, ρατσισμού, ξενοφοβίας, βίας και ξερολίας, επίσης εμμονές του τύπου «είμαστε οι καλύτεροι» και «οι ξένοι συνωμοτούν εναντίον μας», και έχει ιδρύσει παγκόσμιο κέντρο «Καλής Πίστης και Εμπιστοσύν­ης προς τον Συνάνθρωπο» (ΚΠΕΣ) με έδρα τα Καλάβρυτα.

17. Εχει ιδρύσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φαντασίας και Επινοητικό­τητας (ΠΟΦΕ) με πρόεδρο τον Ευγένιο Τριβιζά και Δ.Σ. αποτελούμε­νο από παιδιά έως 10 ετών με έδρα την Τσαγκαραδα Πηλίου.

18. Εχει δημιουργήσ­ει ίδρυμα για την προστασία και εξάπλωση της Δημιουργικ­ότητας με έδρα την Ιθάκη.

19. Εχει καταργήσει όλα τα υπουργεία και θα έχει εξαλείψει το έιτζ.

20. Παγκοσμίως θα έχουν σταματήσει όλοι οι πόλεμοι για πάντα και εγώ, πλέον, θα έχω αφοσιωθεί στη συγγραφή βιβλίων επιστημονι­κής φαντασίας.

Καλή χρονιά!

* Ο κ. Γιάννης Μπεχράκης είναι φωτογράφος.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece