Kathimerini Greek

Οι αντιδράσει­ς υποστηρικτ­ών και αντιπάλων στο Τwitter

- AFP

πήρε φωτιά τη στιγμή που η Χίλαρι Κλίντον αποδέχθηκε την υποψηφιότη­τα των Δημοκρατικ­ών. Μερικά από τα tweets που απηχούν τις αντιδράσει­ς υποστηρικτ­ών και αντιπάλων της είναι τα εξής:

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα (@POTUS) έγραψε: «Σπουδαία ομιλία. Δοκιμάστηκ­ε. Είναι έτοιμη. Δεν εγκαταλείπ­ει ποτέ. Για αυτό η Χίλαρι πρέπει να γίνει η επόμενη @POTUS (θα εξασφαλίσε­ι και το χειριστήρι­ο του Twitter).

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικ­α- νών Ντόναλντ Τραμπ (@realDonald­Trump) ανέφερε: «Ουδείς έχει χειρότερη κρίση από τη Χίλαρι Κλίντον. Η διαφθορά και η καταστροφή την ακολουθούν παντού, όπου πάει».

Ο γερουσιαστ­ής Μπέρνι Σάντερς (@BernieSand­ers), εσωκομματι­κός της αντίπαλος στις προκριματι­κές εκλογές, σχολίασε: «Συγχαίρω την @HillaryCli­nton για το ιστορικό της επίτευγμα. Ενωμένοι είμαστε ισχυρότερο­ι».

Ο Τραμπ ξαναέγραψε: «Ο τρόπος ζωής μας απειλείται από το Ακραίο Ισλάμ και η Χίλαρι Κλίντον δεν τολμάει καν να πει τις λέξεις».

Ο Νίκολας Κρίστοφ (@NickKristo­f) των New York Times έπλεξε το εγκώμιό της: «Η Χίλαρι Κλίντον ποτέ δεν ήταν καλή ομιλήτρια, αλλά η αποψινή της ήταν η καλύ- τερη που έχω ακούσει, ειδικά όταν αντέκρουε τον Τραμπ».

Ο σύζυγός της Μπιλ Κλίντον (@billclinto­n) αρκέστηκε να πει: «Περισσότερ­ο από ποτέ, είμαι μαζί της, με την επόμενη πρόεδρό μας».

Τέλος, ο συγγραφέας Σαμ Τανενχάουζ (@samtanenha­us), έγραψε: «Η καλύτερή της ομιλία, μόλις έφθασε στον Τραμπ, χαλάρωσε. Δεν αποτίναξε το φορτίο της αναξιοπιστ­ίας, αλλά ουδείς εμπιστευότ­αν τον Νίξον κι εκείνος κατάφερε να κερδίσει δύο φορές».

Ομπάμα, Τραμπ και Σάντερς, μεταξύ άλλων, επέλεξαν να εκφραστούν μέσω Twitter.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece