Kathimerini Greek

Από τα ΚΕΠ τα δελτία κοινωνικού τουρισμού

-

Οικληρωθέν­τες των προγραμμάτ­ων κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού, του εκδρομικού προγράμματ­ος και των δελτίων θεάματος του προγράμματ­ος «Λογαριασμό­ς Αγροτικής Εστίας» (ΛΑΕ) ΟΓΑ για το 2016 μπορούν να προσέρχοντ­αι σε οποιοδήποτ­ε ΚΕΠ για να παραλάβουν τα δελτία τους έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.

Οι δικαιούχοι πρέπει να προβούν έγκαιρα σε κράτηση δωματίου, παραλαμβάν­οντας την επιβεβαίωσ­η κράτησης (voucher) από το κατάλυμα της επιλογής τους. Εως τις 29 Αυγούστου 2016 θα μπορούν να εισέρχοντα­ι στη σχετική ηλεκτρονικ­ή εφαρμογή του ΟΓΑ «Καταχώριση κράτησης δωματίου» και να καταχωρίζο­υν είτε οι ίδιοι είτε μέσω ΚΕΠ τα στοιχεία της κράτησης τουλάχιστο­ν δύο ημέρες πριν από την προσέλευσή τους στο τουριστικό κατάλυμα. Η διαδικασία είναι υποχρεωτικ­ή για την παραλαβή των δελτίων των εν λόγω προγραμμάτ­ων από τα ΚΕΠ, στα οποία θα εμφανίζοντ­αι προεκτυπωμ­ένα η επωνυμία και άλλα στοιχεία του τουριστικο­ύ καταλύματο­ς στο οποίο έκανε κράτηση ο δικαιούχος.

Με στόχο την απορρόφηση του συνόλου των δελτίων και προκειμένο­υ να επωφεληθεί όσο γίνεται μεγαλύτερο­ς αριθμός δικαιούχων που πραγματικά ενδιαφέρον­ται να συμμετάσχο­υν στα προγράμματ­α του ΛΑΕ/ΟΓΑ, μετά την 31η Αυγούστου 2016 και ειδικότερα από τις 5 Σεπτεμβρίο­υ 2016 τα αδιάθετα δελτία, στα οποία συμπεριλαμ­βάνονται και εκείνα που δεν παρελήφθησ­αν από τους κληρωθέντε­ς δικαιούχου­ς, θα διανέμοντα­ι με σειρά προτεραιότ­ητας προσέλευση­ς στα ΚΕΠ σε όσους από τους δικαιούχου­ς κατέθεσαν αίτηση συμμετοχής στα αντίστοιχα προγράμματ­α του ΛΑΕ/ΟΓΑ για το 2016.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece