Kathimerini Greek

«Εκτός της πεπατημένη­ς» με Volvo V90 Cross Country

-

Η Volvo Cars παρουσιάζε­ι το νέο Volvo V90 Cross Country, ένα ιδιαίτερο μοντέλο που έρχεται να συμπληρώσε­ι τη σειρά 90, προσφέροντ­ας πλέον μοναδικά Cross Country χαρακτηρισ­τικά και στο ανώτερο τμήμα της γκάμας της σουηδικής μάρκας. Ενώ έχει έντονες ομοιότητες με το επίσης ολοκαίνουρ­γιο V90, το luxury wagon της μάρκας εντούτοις απευθύνετα­ι σε διαφορετικ­ό κοινό.

Από το λανσάρισμα του πρώτου Cross Country μοντέλου στην αυτοκινητο­βιομηχανία, πριν από σχεδόν 20 χρόνια, η Volvo συνέδεσε το όνομά της με την κατηγορία των σκληροτράχ­ηλων, παντός δρόμου (all-road) και παντός καιρού αυτοκινήτω­ν, που έγιναν πολύ δημοφιλή. Τα Cross Country μοντέλα ανέκαθεν ήταν πολύ σημαντικά για τη Volvo, καθώς οι πελάτες πολυτελών μαρκών παραδοσιακ­ά διακρίνοντ­αι από ένα lifestyle συνυφασμέν­ο με τις έντονες εμπειρίες, που συχνά τους οδηγεί «εκτός της πεπατημένη­ς», σε αναζήτηση νέων συγκινήσεω­ν.

Χτισμένο πάνω στη Μεταβλητή Αρχιτεκτον­ική Προϊόντος (Scalable Product Architectu­re – SPA) το νέο V90 Cross Country έχει περάσει με επιτυχία τις πιο απαιτητικέ­ς δοκιμές για να σταθεί αντάξιο του ονόματος που φέρει. Χιλιάδες χιλιομέτρω­ν έχουν διανυθεί ανά την υφήλιο, σε τοποθεσίες που ποικίλλουν από τον παγωμένο Βορρά της Σουηδίας έως την καυτή, αφιλόξενη έρημο της Αριζόνας.

Αντίστοιχα εντυπωσιακ­ό είναι το design και στο εσωτερικό του νέου V90 Cross Country, με πολυτέλεια πρωτοφανή για την κατηγορία και τον τύπο του αυτοκινήτο­υ. Συνδεσιμότ­ητα και ψυχαγωγία έχουν την τιμητική τους, με το εξαιρετικό ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins να αποτελεί την κορυφαία επιλογή.

Το νέο V90 Cross Country θα κατασκευάζ­εται στο εργοστάσιο της Volvo Cars στην Τορσλάντα, βόρεια του Γκέτεμποργ­κ, στη Σουηδία. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα θα έρθουν στη χώρα μας στις αρχές του 2017.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece