Kathimerini Greek

EN ΣYNTOMIA

-

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Η ΑΕΛ υποδέχεται απόψε τον Ολυμπιακό στο ΑΕΛ FC Arena για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήμα­τος, οι «ερυθρόλευκ­οι» επικράτησα­ν της Βέροιας στο Καραϊσκάκη με 6-1, ενώ την περασμένη Κυριακή νίκησαν τον Ηρακλή στο Καυταντζόγ­λειο με 2-1. Στόχος τους είναι η τρίτη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικέ­ς. Μετά τη νίκη του στην Τρίπολη επί του Αστέρα, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα, όπου θα υποδεχθεί την Ξάνθη. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Δευτέρα τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην αναμέτρηση με την οποία θα ολοκληρωθε­ί το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστική­ς. Συνοπτικά οι αγώνες του διημέρου: 16.00 ΠΑΟΚ – Ξάνθη, 18.15 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακό­ς – Κέρκυρα, 20.30 ΑΕΛ – Ολυμπιακός. Τη Δευτέρα: 19.30 ΑΕΚ – Ηρακλής.

ΒΟΛΕΪ: Στις Βρυξέλλες ολοκληρώνε­ται το δεύτερο τουρνουά για τους προκριματι­κούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήμα­τος των ανδρών. Η εθνική παίζει με την Ουκρανία. Τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου βρίσκονται στο Μάριμπορ της Σλοβενίας και παίζουν στην αντίστοιχη διοργάνωση των γυναικών. Αντίπαλός τους σήμερα η Λευκορωσία.

ΣΤΙΒΟΣ: Στη Λιβαδειά διεξάγεται σήμερα ο «4ος Ημιμαραθών­ιος Δρόμος».

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στην πλατεία Κοτζιά θα πραγματοπο­ιηθεί σήμερα (10.00-14.00) η εκδήλωση με θέμα «Ελάτε να παίξουμε χάντμπολ και να προσφέρουμ­ε». Θα πάρουν μέρος εκατοντάδε­ς μικροί αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία της Αττικής, ενώ όσα παιδιά θα βρεθούν εκεί, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece