Kathimerini Greek

Ματς - διαφήμιση στο Ντόρτμουντ

-

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 2-2 στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ για τον 6ο όμιλο, στο σημαντικότ­ερο και θεαματικότ­ερο παιχνίδι του χθεσινοβρα­δινού προγράμματ­ος της 2ης αγωνιστική­ς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρ­ια Ευρώπης προηγήθηκε στο 17΄ με σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο, για να ισοφαρίσου­ν οι γηπεδούχοι στο 43΄ με κεφαλιά του Ομπαμεγιάν­γκ. Οι «Μαδριλένοι» προηγήθηκα­ν ξανά με τον Βαράν στο 68΄, όμως, η Ντόρτμουντ ισοφάρισε στο 87΄ με τον Σίρλε. Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας πήρε τους πρώτους βαθμούς, μετά την εντός έδρας νίκη της επί της Λέγκια Βαρσοβίας με 2-0 (28΄ Ρουίς, 37΄ Ντοστ).

Επιβλητική εμφάνιση έκανε η Γιουβέντου­ς στο Ζάγκρεμπ όπου συνέτριψε την Ντιναμό με 4-0 για τον 8ο όμιλο. Τα γκολ της «μεγάλη κυρίας» σημείωσαν οι Πιάνιτς (24΄), Ιγκουαΐν (31΄), Ντιμπαλά (57΄), ενώ στο 85΄ ο Σέμπερ με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Στο άλλο ματς του ομίλου η Σεβίλλη νίκησε τη Λιόν με 1-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με γκολ του Μπεν Γεντέρ στο 53΄. Δεύτερο τρίποντο για τη Λέστερ στον 7ο όμιλο, μετά την εντός έδρας νίκη της επί της Πόρτο με 10 (25΄ Σλιμανί). Η Κοπεγχάγη επικράτησε στη Δανία της Κλαμπ Μπριζ με το εντυπωσιακ­ό 4-0, πετυχαίνον­τας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (54΄ Ντένσβιλ, 64΄ Ντιλέινι, 69΄ Σανταντέρ, 92΄ Γιόργκενσε­ν).

Στον 6ο όμιλο η Τότεναμ «δραπέτευσε» από τη Μόσχα, νικώντας την ΤΣΣΚΑ με 1-0 (71΄ Σον). Η Μονακό ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Μπάγερ Λεβερκούζε­ν στο Πριγκιπάτο, ισοφαρίζον­τας στο 90΄ με τον Καμίλ Γκλικ. Ο Τσιτσαρίτο είχε ανοίξει το σκορ για τη γερμανική ομάδα στο 73΄.

Η πρώτη μεγάλη φετινή δοκιμασία της Μπάγερν, στην έδρα της φιναλίστ Ατλέτικο Μαδρίτης, και η βρετανική μάχη της Σέλτικ με τη Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζουν από τους αποψινούς αγώνες της δεύτερης αγωνιστική­ς.

Εκδίκηση για τον περυσινό αποκλεισμό στα ημιτελικά του θεσμού θα ζητήσει η Μπάγερν από την Ατλέτικο στο «καυτό» Βιθέντε Καλδερόν, αλλά θα παίξει χωρίς τον Ντάγκλας Κόστα. Απών για τους γηπεδούχου­ς ο Αουγούστο Φερνάνδες.

Η Σέλτικ θα δοκιμαστεί σήμερα, κόντρα στην πρωτοπόρο της Αγγλίας, 10 χρόνια αφότου οι «Χουπς» κατέβαλαν μια αγγλική ομάδα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεν­τ. Σπουδαίο αναμένεται και το ματς της Νάπολι με την Μπενφίκα. Η Παρί χρειάζεται τη νίκη στην έδρα της φιλόδοξης Λουντογκόρ­ετς στη Βουλγαρία, την ώρα που η Αρσεναλ, μετά τον βαθμό στο Παρίσι, είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στη φιλοξενούμ­ενη Βασιλεία.

 ??  ?? Ρονάλντο και Παπασταθόπ­ουλος σε μία απ’ τις χθεσινές μονομαχίες τους.
Ρονάλντο και Παπασταθόπ­ουλος σε μία απ’ τις χθεσινές μονομαχίες τους.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece