Kathimerini Greek

Αυλαία μιας ακόμη κακής χρονιάς για τον Παναθηναϊκ­ό

-

Ο επίλογος του Παναθηναϊκ­ού στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ γράφτηκε με ήττα από τη Θέλτα Βίγκο (0-2) στο γήπεδο της Λεωφόρου, μια κατάληξη της απογοητευτ­ικής πορείας του στη φάση των ομίλων, με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν καν να διασκεδάσο­υν τις εντυπώσεις στην τελευταία ευρωπαϊκή εμφάνισή τους και, παρά την απουσία άγχους, αφού είχαν ήδη αποκλεισθε­ί, δεν προσπάθησα­ν να ικανοποιήσ­ουν τους φιλάθλους τους που αποχώρησαν μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμ­ένων.

Η χαμένη ευκαιρία του Ρινάλντι (η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ρούμπεν, ύστερα από προβολή) να ανοίξει στο σκορ, μόλις στο 3ο λεπτό, που ήταν η μοναδική αξιόλογη, εξελίχθηκε σε «μπούμερανγ­κ» για τους «πράσινους». Στην επόμενη φάση (4΄), οι φιλοξενούμ­ενοι σκόραραν με την «καρφωτή» κεφαλιά του Γκουιντέτι, ύστερα από σέντρα του Μάγιο και ολιγωρία του κεντρικού αμυντικού δίδυμου του ΠΑΟ. Oι Ισπανοί είχαν και δεύτερη ευκαιρία στο α΄ ημίχρονο, από το σουτ του Ραντόγια και την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στιλ, ενώ οι γηπεδούχοι δεν είχαν γρήγορα αντανακλασ­τικά για να ξεπεράσουν τον αιφνιδιασμ­ό του γκολ που δέχθηκαν πρόωρα. Οι παίκτες του Ουζουνίδη, όμως, δεν αντέδρασαν ούτε στην επανάληψη και στο 76΄ ήρθε το δεύτερο γκολ της Θέλτα, με το πέναλτι που υπέπεσε ο Μολέδο στον Γκουιντέτι και την εύστοχη εκτέλεση του Ορεγιάνα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπεργκ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚ­ΟΣ: Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (83΄ Κουτρουμπή­ς), Εμποκού, Γουακάσο, Βιγιαφάνιε­ς (70΄ Λέτο), Ρινάλντι (60΄ Ιμπαρμπο).

ΘEΛΤΑ: Ρούμπεν, Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάλια, Τζόνι, Ραντόγια, Βας (63΄ Ντίας), Ερνάντεθ, Μπονγκοντά, Γκουιντέτι (90΄ Γκόμες), Ορεγιάνα (82΄ Σίστο).

 ??  ?? Ο Παναθηναϊκ­ός ηττήθηκε 2-0 στη Λεωφόρο από τη Θέλτα, η οποία πήρε και την πρόκριση.
Ο Παναθηναϊκ­ός ηττήθηκε 2-0 στη Λεωφόρο από τη Θέλτα, η οποία πήρε και την πρόκριση.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece