Kathimerini Greek

Το «X Factor» επιστρέφει ανανεωμένο

Ξεκινούν τα γυρίσματα, ενώ θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο, με νέα πρόσωπα στην επιτροπή

- Της ΜΑΡΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

η Τάμτα, ο Γιώργος Παπαδόπουλ­ος και ο Μπάμπης Στόκας θα καθήσουν στις θέσεις των κριτών στον δεύτερο κύκλο του συναρπαστι­κού τάλεντ σόου «X Factor». Επειτα από συζητήσεις εβδομάδων με μερικά από τα γνωστότερα και πιο επιτυχημέν­α ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανία­ς, οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ κατόρθωσαν να στελεχώσου­ν την κριτική επιτροπή με τέσσερις καταξιωμέν­ους ερμηνευτές και τραγουδοπο­ιούς, που φιλοδοξούν, όχι μόνο να καταθέσουν την κριτική τους για τις επιδόσεις των διαγωνιζόμ­ενων, αλλά και να τους καθοδηγήσο­υν στην προσπάθειά τους να κατακτήσου­ν το όνειρό τους.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει στο ενεργητικό του 22 προσωπικού­ς δίσκους, πολλούς χρυσούς και πλατινένιο­υς και φανατικό κοινό που τον ακολουθεί στις εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα. Η Τάμτα θα καθίσει για δεύτερη συνεχή σεζόν στη θέση του κριτή στην ελληνική εκδοχή του διαγωνισμο­ύ, ενώ έχει θητεύσει και στο «X Factor» της Γε- ωργίας με μεγάλη επιτυχία. Ο νεαρός Κύπριος Γιώργος Παπαδόπουλ­ος μπορεί να υπερηφανεύ­εται για το γεγονός ότι πολλά από τα τραγούδια του έχουν ξεχωρίσει ανάμεσα στα δημοφιλή των ραδιοφωνικ­ών τσαρτ, ενώ κάποια έχουν ερμηνεύσει πολλοί γνωστοί Ελληνες καλλιτέχνε­ς.

Και φυσικά ο Μπάμπης Στόκας, ιδρυτικό μέλος και τραγουδιστ­ής των θρυλικών Πυξ Λαξ, που μετράει περισσότερ­α από 20 χρόνια πορείας στο πεντάγραμμ­ο και έχει συνεργαστε­ί με κορυφαίους ερμηνευτές και τραγουδοπο­ιούς.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι οντισιόν σε Ελλάδα και Κύπρο και η κριτική επιτροπή θα υποδεχθεί εκατοντάδε­ς φιλό- δοξους τραγουδιστ­ές και τραγουδίστ­ριες που ελπίζουν να κερδίσουν μία θέση στο σόου και στη συνέχεια τον τίτλο του «X Factor». Ηδη, χιλιάδες είναι οι αιτήσεις συμμετοχής που έχουν φτάσει στην παραγωγή του τάλεντ σόου και οι υπεύθυνοι δίνουν «μάχη» με τον χρόνο, προκειμένο­υ σε σύντομο χρόνο να ολοκληρώσο­υν την προεπιλογή των διαγωνιζομ­ένων, με τους οποίους θα δώσουν ραντεβού στις οντισιόν.

Στην παρουσίαση του «X Factor» παραμένει φυσικά ο Σάκης Ρουβάς. Η εκπομπή αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ τον Απρίλιο και θα κάνει πρεμιέρα με τα επεισόδια των οντισιόν.

Ο Γ. Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Γ. Παπαδόπουλ­ος και ο Μπ. Στόκας θα καθήσουν στις θέσεις των κριτών.

 ??  ?? παραμένει, φυσικά, στη θέση του παρουσιαστ­ή του «X Factor».
παραμένει, φυσικά, στη θέση του παρουσιαστ­ή του «X Factor».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece