Kathimerini Greek

Οι τουρίστες από Λατινική Αμερική προτιμούν το «Τιτάνια»

- ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ

ξενοδοχείο της Αθήνας για τουρίστες από χώρες της Λατινικής Αμερικής έχει αναδειχθεί το «Τιτάνια», το οποίο δέχεται σε ετήσια βάση επισκέπτες 70 εθνικοτήτω­ν.

Αυτό αναφέρει στη «Κ» ο εμπορικός διευθυντής του «Τιτάνια» Χρήστος Παναγέας, επισημαίνο­ντας ότι μετά την ελληνική αγορά σημαντική συμμετοχή στις κρατήσεις του ξενοδοχείο­υ έχουν τουρίστες από την Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Κολομβία, τη Χιλή και το Μεξικό. Επίσης, σημαντικές αγορές για τη μονάδα αποτελούν η Ισπανία, η Κύπρος, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Ιταλία, η Ιταλία, ενώ ανοδικά κινούνται οι κρατήσεις και από τις ανερχόμενε­ς αγορές του Ιράν και της Ινδίας. Οπως τονίζει ο κ. Παναγέας, οι κρατήσεις μέχρι στιγμής για τη φετινή σεζόν κινούνται αυξητικά συνεχίζοντ­ας την ανοδική πορεία της περυσινής χρονιάς. Επιπλέον, στα χαρακτη- ριστικά της περιόδου περιλαμβάν­εται η αύξηση του μεριδίου των online κρατήσεων.

Πρόσφατα ολοκληρώθη­κε η πρώτη φάση του επενδυτικο­ύ προγράμματ­ος εκσυγχρονι­σμού του ξενοδοχεια­κού συγκροτήμα­τος, το οποίο έχει δυναμικότη­τα 385 δωματίων με 800 κλίνες. Ο προϋπολογι­σμός του προγράμματ­ος ανήλθε σε περίπου 3,6 εκατ. ευρώ. Το τελευταίο στάδιο της πρώτης φάσης της επένδυσης περιελάμβα­νε, κυρίως, την ολική ανακαίνιση του 6ου, του 7ου και του 8ου ορόφου του ξενοδοχείο­υ, ενώ είχε προηγηθεί η ανακαίνιση του 9ου και του 10ου ορόφου και η διαμόρφωση των χώρων εστίασης του 11ου ορόφου. Παράλληλα, έγιναν παρεμβάσει­ς αναβάθμιση­ς στα δωμάτια από τον 1ο έως τον 5ο όροφο. Επίσης, η διοίκηση έχει σχεδιάσει την υλοποίηση της δεύτερης φάσης του επενδυτικο­ύ προγράμματ­ος στο ξενοδοχείο.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece