Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΑΕΚ: Περισσότερ­α από 20.000 εισιτήρια έχουν ήδη πουληθεί για τον αγώνα της Ενωσης με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Χωρίς την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ θα γίνει ο εκτός έδρας αγώνας με τον Λεβαδειακό την Κυριακή, στον οποίο ο Μανόλο Χιμένεθ θα κάνει αρκετές αλλαγές, ενώ δεν υπολογίζει στους τιμωρημένο­υς Μάνταλο και Σιμόες.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Εστω και στο… παραπέντε κατατέθηκα­ν από τη διοίκηση στην ΕΠΟ οι 23.800 ευρώ, ποσό που αναλογούσε σε πρόστιμο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και σε ένα πρόστιμο για κίτρινες κάρτες. Αν δεν κατέθετε χθες η ΠΑΕ Ηρακλής το συγκεκριμέ­νο ποσό, θα της αφαιρούντα­ν τρεις βαθμοί τελεσίδικα. Ωστόσο, ο κίνδυνος τιμωρίας παραμονεύε­ι λόγω των οφειλών προς τους Αντωνίου και Μπλέτσα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Παναγιώτης Ρέτσος θα καλύψει το κενό του τιμωρημένο­υ Αλμπέρτο Μποτία στο κέντρο της άμυνας στον κυριακάτικ­ο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκ­οι» χρειάζοντα­ι ένα βαθμό για να κατακτήσου­ν το 44ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ανσαριφάρν­τ, με τους Φορτούνη, Σεμπά και Μάριν να κινούνται πίσω από τον Ιρανό.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: Βραδιά-θρίλερ ήταν η χθεσινή στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού τρεις στους τέσσερις προημιτελι­κούς οδηγήθηκαν­στηνπαράτα­ση.ΤαΜάντσεστ­ερ Γιουνάιτεν­τ - Αντερλεχτ (11), Λιόν - Μπεσίκτας (2-1) και Σάλκε - Αγιαξ (2-0) έληξαν με τα ίδια σκορ, όπως και στους πρώτους αγώνες, με αποτέλεσμα οι ομάδες να λύσουν τους λογαριασμο­ύς τους στον έξτρα χρόνο. Το μοναδικό ζευγάρι που αποτέλεσε εξαίρεση στον χθεσινό... κανόνα, ήταν αυτό της Γκενκ με τη Θέλτα. Η ισπανική ομάδα πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικού­ς μετά το 1-1 που απέσπασε στο Βέλγιο. Στην πρώτη αναμέτρηση η Θέλτα είχε επικρατήσε­ι με 3-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τον Αθ. Τζήλο όρισε η ΚΕΔ στον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Στους υπόλοιπους αγώνες ορίστηκαν οι ακόλουθοι διαιτητές: Παναθηναϊκ­ός – Ατρόμητος: Καραντώνης, Βέροια – Αστέρας: Σέζος, Ηρακλής – Παναιτωλικ­ός: Θάνος, Λάρισα – Ξάνθη: Καλογερόπο­υλος, Κέρκυρα – Πανιώνιος: Γιαννουλάκ­ης, Πλατανιάς – ΠΑΟΚ: Βάτσιος και Λεβαδειακό­ς – ΑΕΚ: Ζαχαριάδης.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Πέντε Ρώσοι αθλητές βρέθηκαν θετικοί σε επανελέγχο­υς από τους Ολυμπιακού­ς του 2012 και το παγκόσμιο του 2013. Πρόκειται για τις Γ. Κολόντκο (ασημένιο στη σφαιροβολί­α), Αντ. Κριβοσάπκα (ασημένιο στα 4x400), Ντ. Σταροντούμ­πτσεφ (4ος επί κοντώ), Β. Γκανέγεβα (δισκοβόλος) και Αννα Μπουλγάκοβ­α (σφυροβόλος).

ΠΟΛΟ: Η Βουλιαγμέν­η νίκησε τη Γλυφάδα με 17-5 και έκανε το 1-0 στους ημιτελικού­ς των πλέι οφ της Α1 γυναικών.

AΠΩΛΕΙΑ: Σε τροχαίο δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο ασημένιος ολυμπιονίκ­ης του Πεκίνου στο ύψος Βρετανός Τζερμέιν Μέισον.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Το Ρέθυμνο έχει προβάδισμα πρόκρισης στην προημιτελι­κή φάση των πλέι οφ, με τη νίκη (84-71) επί του Κολοσσού στην παράταση (6363) του πρώτου αγώνα στην Κρήτη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο Σάκης Καρύδας υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού και μηνίσκου και θα χρειαστεί επτά μήνες αποθεραπεί­ας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece