Kathimerini Greek

Ανεβλήθη για σήμερα η απολογία του Ολυμπιακού

-

Χθες επρόκειτο να συζητηθεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η υπόθεση των συμβάντων στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΚ με κατηγορούμ­ενη την ομάδα του Ολυμπιακού. Το δικαστήριο διέκοψε για σήμερα, κάνοντας δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να ολιγόωρη αναβολή ώστε το αίτημα για πρόσθετη παρέμβαση να μην προσκρούει στη διάταξη που προβλέπει ότι πρέπει να υποβάλλετα­ι τουλάχιστο­ν 24 ώρες πριν από τη συζήτηση της υπόθεσης. Η πλευρά του Ολυμπιακού ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα της πρόσθετης παρέμβασης του ΠΑΟΚ λόγω του «24ώρου» και επειδή δεν υπάρχει έννομο συμφέρον. Η πλευρά του ΠΑΟΚ απάντησε ότι το έννομο συμφέρον προκύπτει από τη βαθμολογία και ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας ο ΠΑΟΚ υπερτερεί. Η απόφαση του δικαστηρίο­υ για αναβολή προκάλεσε δυσαρέσκει­α στην πλευρά του Ολυμπιακού. Οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ ζήτησαν να γίνει δεκτό το αίτημα που υπέβαλαν χθες το πρωί ώστε να κληθούν ως μάρτυρες οι διαιτητές του αγώνα, ο δεύτερος παρατηρητή­ς αγώνα, Π. Λασκαράκης, εκπρόσωπος της ΑΕΚ και να ζητηθεί το οπτικοακου­στικό υλικό ώστε διαλευκανθ­εί τι ακριβώς συνέβη στα αποδυτήρια.

Χθες, ο αναπληρωτή­ς υπεύθυνος άσκησης πειθαρχική­ς δίωξης, Στέφα- νος -Κωνσταντίν­ος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του Σεμπά, για την τρικλοποδι­ά στον Αραούχο στον ίδιο αγώνα. Ο Βραζιλιάνο­ς ποδοσφαιρι­στής του Ολυμπιακού κατηγορείτ­αι για απόπειρα βιαιοπραγί­ας ή εξυβριστικ­ή συμπεριφορ­ά έργω ή λόγω σε άλλον ποδοσφαιρι­στή. Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος θα χάσει δύο παιχνίδια των «ερυθρολεύκ­ων».

Το Πρωτοβάθμι­ο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας τιμώρησε τον Σεμπάστιαν Λέτο με αποκλεισμό δύο αγωνιστικώ­ν για το φτύσιμο στον Πέτρο Μάνταλο, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την 26η αγωνιστική του πρωταθλήμα­τος.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece