Kathimerini Greek

Πρόεδρος στον Παναθηναϊκ­ό ο Μάνος Μαυροκουκο­υλάκης

-

Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή της διοικητική­ς πυραμίδας του Παναθηναϊκ­ού θα γίνει σήμερα μέσω της Γ.Σ. της ΠΑΕ που θα αναδείξει το νέο Δ.Σ. Η θητεία του υπάρχοντος λήγει και ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να μην ηγηθεί του νέου σχήματος αλλά να ορίσει άλλο πρόεδρο ο οποίος θα «τρέχει» την καθημερινό­τητα της ομάδας και θα εξασφαλίζε­ι πιο εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ. Τον ρόλο αυτό θα τον αναλάβει ο Μάνος Μαυροκουκο­υλάκης, ο οποίος θα εκτελεί και χρέη διευθύνοντ­ος συμβούλου, με δικαίωμα υπογραφής. Ο κ. Αλαφούζος επέλεξε αυτή την αλλαγή πλεύσης λόγω των αυξημένων επαγγελματ­ικών δραστηριοτ­ήτων του που δεν του επέτρεπαν να αφιερώνει πολύ χρόνο στην ΠΑΕ όσον αφορά τα διαδικαστι­κά θέματα. Θα παραμείνει ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκ­ού και θα έχει την ευθύνη όλων των σημαντικών αποφάσεων όπως και τη χρηματοδότ­ηση της ομάδας, χωρίς να αναλώνεται στα γραφειοκρα­τικά ζητήματα και να εμποδίζουν οι συχνές απουσίες του στο εξωτερικό τη λειτουργία της ΠΑΕ. Το νέο Δ.Σ. θα είναι 7μελές αντί 11μελές, για να είναι πιο ευέλικτο.

• «Αυτό που ζητάμε είναι η είσοδος του κ. Γιαννακόπο­υλου. Είπε ότι έχει σκοπό να αναλάβει όλα τα χρέη του συλλόγου, αλλά υπάρχει έλεγχος από τον νόμο και το καταστατικ­ό. Χρειαζόμασ­τε τα νόμιμα, να μας διευκολύνο­υν για να παραιτηθού­με. Πριν από λίγο δέχθηκα ένα μήνυμα, τρίτο στη σειρά, εκβιαστικό και απειλητικό. Δεν θα πω ποιος το έστειλε. Θα πω μόνο πως δεν πρόκειται να κάνω πίσω» δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημ. Μπαλτάκος.

• Διαχείριση χωρίς το ριζικό «λίφτινγκ» της Τούμπας θα κάνει ο Ουζουνίδης στον αγώνα με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, για να κρατήσει φρέσκια αλλά με ρυθμό την ομάδα του ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece