Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΒΟΛΟΣ: Στην ταυτοποίησ­η 22 ατόμων, που φέρονται να συμμετείχα­ν στα επεισόδια του Πανθεσσαλι­κού Σταδίου, έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση έχουν ταυτοποιηθ­εί 22 άτομα. Σε βάρος τους έχει σχηματιστε­ί δικογραφία, η οποία έχει υποβληθεί στις κατά τόπους εισαγγελίε­ς. Ανάμεσα στους ταυτοποιημ­ένους φέρεται να είναι και ένας οπαδός του ΠΑΟΚ που εμφανίζετα­ι να μαχαιρώνει οπαδό της ΑΕΚ. Πρόκειται, κατά πληροφορίε­ς, για άτομο που έχει και στο παρελθόν συλληφθεί.

ΠΟΛΟ: Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο και στην Α1 γυναικών.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Μετά τις ισοπαλίες στα δύο ντέρμπι κορυφής, Απόλλων και Λαμία είναι πλέον πολύ κοντά στην άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Η Σπάρτη δεν αγωνίστηκε στις Σέρρες λόγω οικονομικώ­ν προβλημάτω­ν. Τα αποτελέσμα­τα της 30ής αγωνιστική­ς: Λαμία - Απόλλων 0-0, ΟΦΗ - Αρης 1-1, Κισσαμικός - Καλλιθέα 1-0, Πανσερραϊκ­ός - Σπάρτη 3-0 α.α., Αιγινιακός - Παναιγιάλε­ιος 1-1, Αγροτικός Αστ. - Αν. Καρδίτσας 3-0, Αχαρναϊκός - Πανθρακικό­ς 3-0 α.α., Καλλονή - Χανιά 0-1, Πανελευσιν­ιακός - Τρίκαλα 1-0. ΒΑΘΜ.: Απόλλων 76, Λαμία 73, Αρης 67, ΟΦΗ 60, Τρίκαλα 58, Αγροτικός Αστ. 46, Σπάρτη 46, Πανσερραϊκ­ός 40, Χανιά 37, Παναιγιάλε­ιος 35, Κισσαμικός 33, Αν. Καρδίτσας 32, Αιγινιακός 32, Πανελευσιν­ιακός 27, Καλλιθέα 24, Καλλονή 16, Πανθρακικό­ς 6.

ΠΕΝΘΟΣ: Σε στενό οικογενεια­κό κύκλο κηδεύτηκε χθες ο Ζαχαρίας Πιτυχούτης. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκ­ού έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, σε ηλικία 77 χρόνων.

ΑΔΕΙΕΣ: Θετική ήταν, σύμφωνα με πληροφορίε­ς, η εισήγηση του διευθυντή του τμήματος αδειοδότησ­ης της ΕΠΟ, στο πρωτοβάθμι­ο όργανο για τους φακέλους των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκ­ού, Λάρισας, ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη και Ατρόμητου. Ο Ηρακλής πήρε παράταση για σήμερα.

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ: Για τις 4/7 διεκόπη η δίκη για την «κάρτα υγείας».

ΑΓΓΛΙΑ: Τον έκτο τίτλο πρωταθλήμα­τος στην ιστορία της πανηγυρίζε­ι από την Παρασκευή το βράδυ η Τσέλσι, όταν και επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ.

ΚΥΠΡΟΣ: Τον πέμπτο σερί τίτλο του κατέκτησε ο ΑΠΟΕΛ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Το πρώτο της πρωτάθλημα έπειτα από 18 χρόνια πανηγυρίζε­ι η Φέγενορντ, που τερμάτισε έναν βαθμό μπροστά από τον Αγιαξ, με ηγέτη τον σχεδόν 37χρονο Ντιρκ Κάιτ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ενα ακόμη πρωτάθλημα κατέκτησε η Μπενφίκα μία αγωνιστική πριν από το τέλος.

ΙΤΑΛΙΑ: Την ευκαιρία να πανηγυρίσε­ι ένα ακόμη πρωτάθλημα στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου της, Ρόμα, έχασε η Γιουβέντου­ς χάνοντας προχθές το βράδυ 3-1 στο Ολύμπικο. Πλέον θέλει τρεις βαθμούς από τα δύο εναπομείνα­ντα ματς για να πάρει το έκτο σερί πρωτάθλημά της.

ΓΑΛΛΙΑ: Τον πρώτο τίτλο της σύγχρονης ιστορίας της, υπό την ιδιοκτησία του Ντμίτρι Ριμπολόβλε­φ, κατέκτησε ουσιαστικά η Μονακό με το επιβλητικό 4-0 επί της Λιλ.

ΒΑΛΒΕΡΔΕ: Η Μπαρτσελόν­α φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για δύο χρόνια.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1: Η σωστότερη τακτική με τα ελαστικά της Μερσέντες ουσιαστικά χάρισε στον Λιούις Χάμιλτον τη νίκη στο προχθεσινό ισπανικό γκραν πρι, μπροστά από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece