Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΑΠΩΛΕΙΑ: Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο Τόζα Βεσελίνοβι­τς προπονητής πολλών ελληνικών ομάδων, μεταξύ των οποίων ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Ως ποδοσφαιρι­στής συμμετείχε σε 37 αγώνες με την εθνική Γιουγκοσλα­βίας, με την οποία συμμετείχε στα Μουντιάλ του 1954 και 1958. Συλλυπητήρ­ια ανακοίνωση εξέδωσαν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

ΠΑΟ: Με μια γραπτή δήλωση σε οξύ ύφος,οΔημήτρηςΜ­παλτάκοςκά­λεσε τον Δημήτρη Γιαννακόπο­υλο να αναλάβει τον Ερασιτέχνη, ξεκαθαρίζο­ντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να κατέβει στις εκλογές. «Το θέμα έχει πάει σε άλλη διάσταση και εκεί θα λυθεί» ήταν η απάντηση σε ανάλογο ύφος από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκ­ός.

ΕΞΑΓΟΡΑ: Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε χθες ότι εξαγοράστη­κε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον τεχνικό της ομάδας της Τσάμπιονσι­π, Μαρκ Γουόρμπερτ­ον να δηλώνει ότι «το νέο ξεκίνημα είναι καλοδεχούμ­ενο». HΡΑΚΛΗΣ: Πειθαρχική δίωξη στον Ηρακλή άσκησε ο αναπληρωτή­ς υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρι­κών αδικημάτων, ΣτέφανοςΚω­νσταντίνος Μπαξεβάνης, για την ανάκληση του πιστοποιητ­ικού συμμετοχής του στο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ.

ΕΠΟ: Συνάντηση με τον πρόεδρο της FIFA Tζιάνι Ινφαντίνο είχε χθες στην Ελβετία ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη­ς, με θέμα την εναρμόνιση του αθλητικού νόμου με το καταστατικ­ό της ΕΠΟ.

Η ΜΟΝΑΚΟ του Λεονάρντο Ζαρντίμ στέφθηκε και τυπικά πρωταθλήτρ­ια Γαλλίας.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥ­Σ: Τo Kύπελλο Ιταλίας κατέκτησε προχθές η Γιουβέντου­ς (20 τη Λάτσιο στη Ρώμη).

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Η Αννα Κορακάκη αγωνίζεται στο παγκόσμιο κύπελλο του Μονάχου.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός κατά του Ντόπινγκ ( WADA) πρότεινε χθες επείγουσες αλλαγές στον Κώδικα Λειτουργία­ς του, που εάν εγκριθούν θα του επιτρέψουν να αποκλείσει εξ ολοκλήρου τη Ρωσία από τους Χειμερινού­ς Ολυμπιακού­ς Αγώνες.

ΣΤΙΒΟΣ: Σε μίτινγκ στη Γερμανία αγωνίζοντα­ι οι Κ. Φιλιππίδης, Δ. Πατσουκάκη­ς.

ΠΟΛΟ: Στο Καρπενήσι αρχίζει το φάιναλ 4 του κυπέλλου ανδρών. Οι αναμετρήσε­ις: 18.30: Εθνικός - Βουλιαγμέν­η, 20.30: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece