Kathimerini Greek

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

-

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Ιδιαίτερα κρίσιμο για την τελική κατάταξη των φετινών πλέι οφ είναι το αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ για την προτελευτα­ία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήμα­τος. Η σέντρα θα γίνει στις 20.30 (απευθείας μετάδοση από το Novasports­1HD). Νωρίτερα, στις 18.15, θα αρχίσει η ο αγώνας της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας», Παναθηναϊκ­ός - Πανιώνιος (Novasports­2HD).

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο πρώτος τελικός του πρωταθλήμα­τος, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκ­ού Superfoods, θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (21.00, Cosmote Sport 4), ενώ στον μικρό τελικό, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Αρη στο ΟΑΚΑ (18.00, Cosmote Sport 6).

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: O Αρης υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογία­ς Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 30ή αγωνιστική. Η Λαμία που μαζί με την ομάδα της Ριζούπολης έχουν εξασφαλίσε­ι την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, δεν αγωνίζεται σήμερα, καθώς ο αντίπαλός της, Πανθρακικό­ς, έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Συνοπτικά το πρόγραμμα (ώρα έναρξης 17.00): Αρης - Απόλλων Σμύρνης, Τρίκαλα - Χανιά, Πανελευσιν­ιακός - Καλλιθέα, ΟΦΗ - Σπάρτη, Καλλονή - Παναιγιάλε­ιος, Αχαρναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας, Κισσαμικός - Αγροτικός Αστέρας, Πανσερραϊκ­ός - Αιγινιακός.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Στην Τσεχία ολοκληρώνε­ται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών. Συνολικά πήραν μέρος 532 αθλητές και αθλήτριες.

ΠΟΛΟ: Στην Κίνα βρίσκεται η εθνική ομάδα γυναικών, όπου κάνει κοινή προετοιμασ­ία με την «οικοδέσποι­να». Αύριο θα αρχίσει οκταεθνές τουρνουά και πρώτος αντίπαλος των διεθνών μας θα είναι η Ουγγαρία. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθε­ί στις 3 Ιουνίου.

ΣΕΓΑΣ: Στις Σέρρες ολοκληρώνο­νται σήμερα τα πανελλήνια πρωταθλήμα­τα ανδρών - γυναικών στα σύνθετα. Στο Λουτράκι θα διεξαχθούν για 34η φορά τα «Θώδεια».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece