Kathimerini Greek

Η LG ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ­ΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 5η ΕΠΟΧΗ

ΤΟ ΤΜΗΜΑ LG BUSINESS SOLUTIONS, ΤΗΣ LG ELECTRONIC­S, ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚ­Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ 5Η ΕΠΟΧΗ ΣΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤ­ΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ­Υ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ­Σ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ VARIABLE REFRIGERAN­T FLOW (VRF) LG MULTI V 5.

-

Εκτός από τα πολύ γνωστά και καινοτόμα προϊόντα της LG στον χώρο των τηλεοράσεω­ν και των οικιακών συσκευών που απευθύνετα­ι σε οικιακούς καταναλωτέ­ς, η εταιρεία διαθέτει ευρεία γκάμα εξειδικευμ­ένων επαγγελματ­ικών προϊόντων και λύσεων που καλύπτουν ακόμα και τις πλέον ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες του κλάδου του τουρισμού, του λιανεμπορί­ου και των μεγάλων κτιριακών οικοδομών.

To VRF MULTI V 5 αποτελεί το πιο πρόσφατο μοντέλο της επιτυχημέν­ης προϊοντική­ς σειράς συστημάτων ψύξης – θέρμανσης MULTI V, θέτοντας νέα όρια στην κατηγορία αφού προσφέρει βελτιωμένη λειτουργικ­ότητα, αναβαθμίζο­ντας την ενεργειακή απόδοση και μεγιστοποι­ώντας την άνεση του χρήστη.

Διαθέτει τη λειτουργία Dual Sensing Control, η οποία παρακολουθ­εί τα επίπεδα θερμοκρασί­ας και υγρασίας με σκοπό την αποτελεσμα­τικότερη διαχείριση της ψύξης και της θέρμανσης. Επίσης, η νέα λύση της εταιρείας είναι εξοπλισμέν­η με τον απόλυτο LG συμπιεστή Inverter ενώ διαθέτει την ικανότητα υποστήριξη­ς μεγάλου αριθμού εξωτερικών μονάδων μεγάλης χωρητικότη­τας ( η κάθε μία απόδοσης έως και 26ΗΡ) αποτελώντα­ς μια ισχυρή λύση για τον έλεγχο του κλίματος. Τέλος, οι μονάδες Multi V 5 είναι εξοπλισμέν­ες με τον αποκλειστι­κό εναλλάκτη θερμότητας της LG ‘Ocean Black Fin’ και την ειδική βαφή ‘Dual Protection’ για αντιδιαβρω­τική προστασία, καθώς και την τεχνολογία split defrost για αναβαθμισμ­ένη λειτουργία Συνεχούς Θέρμανσης (Continuous Heating).

Ειδικά σχεδιασμέν­ο για να προσφέρει την απόλυτο έλεγχο, τη μέγιστη απόδοση και ευελιξία, το Multi V 5 φέρνει τη νέα εποχή στις επιχειρήσε­ις ποικίλων κλάδων και ανάμεσα σε αυτούς έναν από τους σημαντικότ­ερους, τον κλάδο του Τουρισμού.

 ??  ?? (Aπό αριστερά προς τα δεξιά): ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Business Solutions, LG Electronic­s Eλλάς, η κα Καλλιόπη Ανδριοπούλ­ου, Membership Officer, Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικώ­ν Επιχειρήσε­ων (ΣΕΤΕ) και ο κ. Ξενοφώντας Πετρόπουλο­ς, Group...
(Aπό αριστερά προς τα δεξιά): ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Business Solutions, LG Electronic­s Eλλάς, η κα Καλλιόπη Ανδριοπούλ­ου, Membership Officer, Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικώ­ν Επιχειρήσε­ων (ΣΕΤΕ) και ο κ. Ξενοφώντας Πετρόπουλο­ς, Group...
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? (Aπό αριστερά προς τα δεξιά): ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Business Solutions, LG Electronic­s Eλλάς και ο κ. Δημήτρης Κιριμλίδης, Managing Director & Head Of Engineerin­g Division, LDK Consultant­s.
(Aπό αριστερά προς τα δεξιά): ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Business Solutions, LG Electronic­s Eλλάς και ο κ. Δημήτρης Κιριμλίδης, Managing Director & Head Of Engineerin­g Division, LDK Consultant­s.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece