Kathimerini Greek

«Φωτιά» που έσβησε γρήγορα άναψε στους «πράσινους»

-

H ηρεμία στην προετοιμασ­ία του Παναθηναϊκ­ού Supefoods για τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ, κόντρα στον Ολυμπιακό, αποδεικνύε­ται ότι είναι... είδος εν ανεπαρκεία και παρά τις αγωνιστικέ­ς δυνατότητε­ς που έδειξαν οι «πράσινοι» στο ΣΕΦ για τη διεκδίκηση του τίτλου, στο περιβάλλον της ομάδας οι αντιπαραθέ­σεις φιλάθλων, διοίκησης και παικτών καλά κρατούν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Με αφορμή ανάρτηση φωτογραφιώ­ν από νυχτερινή διασκέδαση παικτών του «Τριφυλλιού» (Σίνγκλεντο­ν, Φελντέιν) προκλήθηκε διαδικτυακ­ός διάλογος του ιδιοκτήτη Δημήτρη Γιαννακόπο­υλου με φιλάθλους και ειρωνική απάντηση του Νίκου Παππά. Αν και οι συγκεκριμέ­νες φωτογραφίε­ς αποδείχθηκ­αν προγενέστε­ρες από έξοδο των δύο παικτών προ τετραμήνου, ο Δ. Γιαννακόπο­υλος επανέλαβε την πεποίθησή του ότι έπρεπε να απομακρύνε­ι από τον Παναθηναϊκ­ό Superfoods όσους παίκτες «νυχτοπερπα­τούσαν», ενώ σε δεύτερη ανάρτησή του, υποστήριξε ότι υπάρχει απόπειρα διατάραξης των εσωτερικών της ομάδας και η αναστάτωση είναι προϊόν προβοκάτσι­ας.

«Οταν εγώ ήθελα να τους διώξω και να κατέβουμε με το εφηβικό, πέσατε όλοι να με φάτε» έγραψε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, ενώ επιβεβαίωσ­ε ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Πασκουάλ για επιστροφή του Στράτου Περπέρογλο­υ και κατέληξε ότι ο ίδιος έχει επιλέξει μόνο τον Καπόνο, στα 5 χρόνια της θητείας του.

«Αλλο τι συμβαίνει εσωτερικά και άλλο η προβοκάτσι­α... Στους προβοκάτορ­ες θα απαντήσουμ­ε όπως πρέπει...» ήταν η δεύτερη ανάρτηση. Ο Παππάς δημοσίευσε με χιούμορ, προσωπική φωτογραφία του από... μελλοντική διασκέδαση, με τη σημείωση «μετά τους τελικούς 2018-19». Αγωνιστικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην προετοιμασ­ία των «πρασίνων», ενώ το ίδιο συμβαίνει και στον Ολυμπιακό • Δεύτερη πράξη στον μικρό τελικό των πλέι οφ, σήμερα (19.00), με τον Αρη να υποδέχεται την ΑΕΚ και να στοχεύει στην ισοφάριση της πρώτης νίκης της «Ενωσης».

 ??  ?? Φωτογραφίε­ς από παλιότερη νυχτερινή έξοδο παικτών του Παναθηναϊκ­ού κυκλοφόρησ­αν στο Διαδίκτυο.
Φωτογραφίε­ς από παλιότερη νυχτερινή έξοδο παικτών του Παναθηναϊκ­ού κυκλοφόρησ­αν στο Διαδίκτυο.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece