Kathimerini Greek

Για... πάντα στην Αρσεναλ ο Βενγκέρ, που ανανέωσε

-

Στην αναμενόμεν­η από πολλούς επέκταση συμβολαίου του για δύο ακόμη χρόνια φέρεται να συμφώνησε με την Αρσεναλ ο εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες προπονητής της Αρσέν Βενγκέρ, σύμφωνα με δημοσιεύμα­τα στη Βρετανία. Την επαύριον της κατάκτησης ενός ακόμη Κυπέλλου Αγγλίας, του τρίτου τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η Αρσεναλ επιβεβαίωσ­ε όσους έλεγαν ότι δεν θα τολμούσε να αποπέμψει τη ζωντανή της ιστορία, παρά την έντονη πίεση της μισής και πλέον οπαδικής της βάσης για ένα νέο πρόσωπο στον πάγκο.

Η απόφασή της για παραμονή του Αλσατού ανακοινώθη­κε στα επιτελικά στελέχη του κλαμπ χθες και σήμερα επίκειται η επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο. Παράλληλα, αναμένεται η κατάθεση πρότασης «ιστορικών διαστάσεων» κατά τον Τύπο, στους Μεσούτ Οζίλ και Αλέξις Σάντσες για την παραμονή τους στο «Εμιρεϊτς».

Αντιθέτως, η κατάκτηση του εγχώριου κυπέλλου δεν κράτησε στη θέση του τον Τόμας Τούχελ, τον προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού τρεις μέρες μετά το 2-1 επί της Αϊντραχτ απολύθηκε λόγω διαφωνιών με τον διευθυντή του συλλόγου Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε. Φαβορί για τη θέση φέρεται να είναι ο τεχνικός της Νις, Λισιέν Φαβρ.

Παράλληλα, η Ρόμα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ανοίγοντάς του τον δρόμο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ιντερ. Πιθανότερο­ς αντικαταστ­άτης του ο Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο της Σασουόλο.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece