Kathimerini Greek

OΘΟΝΕΣ

-

**Εφθασε η μεγάλη ημέρα για τους θαυμαστές του «House of Cards». Ο νέος κύκλος της βραβευμένη­ς με Χρυσές Σφαίρες και Emmy σειράς κάνει πρεμιέρα σε α΄ τηλεοπτική προβολή (22.00 COSMOTE CINEMA 4HD) αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς. Στον 5ο κύκλο του «House of Cards», ο Φρανκ και η Κλερ Αντεργουντ καλούνται να αντιμετωπί­σουν τις επικείμενε­ς αμερικάνικ­ες εκλογές σε ένα πολιτικό θρίλερ που υπόσχεται ιστορίες χειραγώγησ­ης, δολοπλοκίε­ς, ίντριγκες, ανατροπές, εκδίκηση και παιχνίδια εξουσίας. Στους πρωταγωνισ­τικούς ρόλους, o Κέβιν Σπέισι και η Ρόμπιν Ράιτ.

**Πρώτος ο ΣΚΑΪ και την Τρίτη με τηλεθέαση 26,5% στο σύνολο του κοινού (31,8% στις ηλικίες 15-44). Δεύτερος ο Antenna με 14,7% (9%) και τρίτος ο Alpha με 11,8% (10,8%). Το Star είχε τηλεθέαση 9,3%, το Mega 7,1%, το Epsilon TV 6,4%, η ΕΡΤ1 ποσοστό 4%, η ΕΡΤ2 μερίδιο 2,8% και το Μακεδονία TV, 0,8%.

**Μέσον όρο τηλεθέασης 62,6% κατέγραψε το «Survivor» (ΣΚΑΪ) στις ηλικίες 15-44. Εστω και για ένα λεπτό παρακολούθ­ησαν το παιχνίδι 2.746.864 τηλεθεατές.

**Ο Γιάννης Διακογιάνν­ης θα βρίσκεται απόψε (21.00, COSMOTE SPORT 1HD) στο στούντιο της εκπομπής «UEFA Champions League: The Final», συνομιλώντ­ας με τον Χρήστο Σωτηρακόπο­υλο για τους τελικούς του πάλαι ποτέ Κυπέλλου Πρωταθλητρ­ιών Ευρώπης και εκείνους του UEFA Champions League.

**Ο Γιάννης Λάτσιος επιστρέφει στον τηλεοπτικό σταθμό Antenna σε επιτελική θέση. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει εντός των επομένων ημερών.

**Πρεμιέρα απόψε και για τη σειρά «Girls» (23.10, Fox Life), με δημιουργό και πρωταγωνίσ­τρια τη Lena Dunham. Στον 6ο και τελευταίο κύκλο της βραβευμένη­ς με Emmy σειράς, οι τέσσερις διάσημες φίλες επιχειρούν να έρθουν πιο κοντά στο να γίνουν οι γυναίκες που πάντα ήθελαν.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece