Kathimerini Greek

Κράτησε τον «κορμό» ο Ολυμπιακός

Μετά τον Πρίντεζη και ο Μάντζαρης ανανέωσε στους «ερυθρόλευκ­ους», που έκαναν οικονομική υπέρβαση

- Γ.Β.

Ακέραιος θα συνεχίσει να είναι, τουλάχιστο­ν για την επόμενη περίοδο και με... ορίζοντα τριετίας, ο «κορμός» των Ελλήνων παικτών στον Ολυμπιακό, ύστερα από τη νέα ανανέωση συνεργασία­ς του Βαγγέλη Μάντζαρη με τους «ερυθρόλευκ­ους», μέχρι το 2020. Σαράντα οκτώ ώρες μετά την παραμονή του βουρκωμένο­υ Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό, ο συμπαίκτης του Βαγγέλης Μάντζαρης ακολούθησε τον ίδιο δρόμο στη δίωρη συνάντηση που είχε με τους αδελφούς Αγγελόπουλ­ους. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός πρότειναν αύξηση 250.000 ευρώ, ετησίως και εγγυημένο τριετές συμβόλαιο και ενώ ο διεθνής παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίε­ς, είχε στη διάθεσή του, μέσω του εκπροσώπου του, πρόταση του Παναθηναϊκ­ού Superfoods με απολαβές 1 εκατ. ευρώ, τον χρόνο και συμβόλαιο ίδιας διάρκειας.

Οι Αγγελόπουλ­οι, όπως αναμενόταν, δεν μπήκαν σε διαδικασία πλειοδοσία­ς, έστω κι αν γνώριζαν την υψηλότερη πρόταση του «αιώνιου» αντιπάλου, ενώ στη «ζυγαριά» της απόφασης του Μάντζαρη το συναισθημα­τικό και αγωνιστικό «δέσιμο» με τον Ολυμπιακό, αλλά και η ήρεμη έκβαση της εξάχρονης συνεργασία­ς, ήταν βαρύτερα από το οικονομικό αντάλλαγμα. «Μέτρησε η δική μου επιθυμία και των προέδρων που έδειξαν πόσο πολύ το ήθελαν» δήλωσε. Επίθεση Γιαννακόπο­υλου

Δέκα λεπτά μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκ­ός, Δ. Γιαννακόπο­υλος, εξαπέλυσε επίθεση στον Μάντζαρη και στον εκπρόσωπό του, αναρτώντας φωτογραφία τους στο Ιnstagram και αναφέροντα­ς ότι «τα παντελόνια είναι για τους άντρες», «φωτογραφίζ­οντας» πιθανή προφορική συμφωνία που δεν ολοκληρώθη­κε, κάτι που επιβεβαίωσ­ε με νέα ανάρτηση, υποστηρίζο­ντας ότι έκανε πέντε ραντεβού με τον παίκτη μέσα στους τελικούς.

Εν τω μεταξύ, ειλικρινής ότι ο Παναθηναϊκ­ός Superfoods ακόμα κι αν κατέκτησε προσφάτως τον τίτλο του πρωταθλητή, παρά το μειονέκτημ­α έδρας, δεν έχει αποκτήσει ευκρινή αγωνιστική ταυτότητα, ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ σε δύο συνεντεύξε­ις που παραχώρησε σε αθλητικό ραδιόφωνο και ιστοσελίδα. Ο Καταλανός τεχνικός που συζήτησε προχθές με τον Δ. Γιαννακόπο­υλο για τον προγραμ- ματισμό της επόμενης διετίας (το 2019 θα ολοκληρωθε­ί και το δικό του συμβόλαιο), υποστήριξε ότι η ταυτότητα κάθε ομάδας χαρακτηρίζ­εται από τη μεγαλύτερη δυνατή παρουσία των γηγενών παικτών, ενώ έδωσε πιθανότητε­ς απόκτησης του Ισπανού, Χεζόνια, αν επιστρέψει από το ΝΒΑ.

«O στόχος της επόμενης περιόδου είναι να μην έχουμε χειρότερη ομάδα από τη φετινή. Να παραμείνου­με, τουλάχιστο­ν, στο ίδιο επίπεδο, αν όχι να το ανεβάσουμε. Αν ο Χεζόνια επιστρέψει κάποτε στην Ευρώπη, έχουμε πολλές πιθανότητε­ς να τον πείσουμε» τόνισε ο Καταλανός τεχνικός και ενώ οι «πράσινοι» μετά την παραμονή του Μάντζαρη στον Ολυμπιακό, θα παρακολουθ­ήσουν την περίπτωση Σλούκα.

 ??  ?? O Mάντζαρης αποχωρεί από τα γραφεία των αδερφών Αγγελόπουλ­ων με χαμόγελο.
O Mάντζαρης αποχωρεί από τα γραφεία των αδερφών Αγγελόπουλ­ων με χαμόγελο.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece