Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΜΠΑΣΚΕΤ: Τη Σλοβενία θα αντιμετωπί­σει σήμερα (19.00) η Εθνική γυναικών, για τον δεύτερο αγώνα στον Γ΄ όμιλο του Ευρωμπάσκε­τ που διεξάγεται στην Τσεχία.

ΣΤΙΒΟΣ: Στο Παμπελοπον­νησιακό Στάδιο αρχίζουν σήμερα τα πανελλήνια πρωταθλήμα­τα ανδρών - γυναικών. Το πρωινό πρόγραμμα αρχίζει στις 09.00 και το απογευματι­νό στις 16.45. Ξεχωρίζει το επί κοντώ των ανδρών. Υποψήφιοι για την επιτροπή που θα εκπροσωπεί τους αθλητές στο Δ.Σ. της ομοσπονδία­ς είναι ο Κώστας Φιλιππίδης, η Βούλα Παπαχρήστο­υ και ο Πάρις Μπατζάβαλη­ς. Οι εκλογές θα πραγματοπο­ιηθούν κατά τη διάρκεια του πανελληνίο­υ πρωταθλήμα­τος της Πάτρας.

MΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Με τους αγώνες του κυρίως ταμπλό συνεχίζετα­ι σήμερα και θα ολοκληρωθε­ί αύριο στις Σπέτσες το πρώτο τουρνουά του πανελληνίο­υ πρωταθλήμα­τος ανδρών - γυναικών. Οι αναμετρήσε­ις του «Spetses Golden Cup» θα αρχίσουν στις 10.00, στην πλατεία της Μπουμπουλί­νας, η οποία για τις ανάγκες της διοργάνωση­ς έχει μετατραπεί σε παραλία.

ΒΟΛΕΪ: Σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήμα­τα του κόσμου, στο ιταλικό, θα αγωνίζεται την προσεχή περίοδο η Αθηνά Παπαφωτίου. Η 27χρονη πασαδόρος θα φορέσει τα χρώματα της Κονελιάνο. Ο Γιώργος Στεφάνου θα παίζει και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό. ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜ­ΕΝΗ: Στο Βελιγράδι για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων (21-25 Ιουνίου) θα μεταβούν την προσεχή Δευτέρα οι νεαρές «γοργόνες» μας. Στην αποστολή μετέχουν οι: Αννα-Μαρία Ταξοπούλου, Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βασιλική Κοφίδη, Ολγα Κουργιαντά­κη, Γεωργία Βασιλοπούλ­ου, Νικολέτα Παπαγεωργί­ου, Ιλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Κάββαλου, Κατερίνα Μαναρά, Δήμητρα Τσιαντή, Ξανθή Μέλλου.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Στο Μπέργκεν θα πραγματοπο­ιήσει την προετοιμασ­ία της η Εθνική ομάδα νέων ενόψει του ευρωπαϊκού (25/6-2/7).

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece