Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΠΑΟΚ: Τον Γάλλο αριστερό μπακ Ντοριάν Λεβέκ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γκινγκάμπ και μπορεί να αγωνιστεί και ως μέσος, ανακοίνωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά», για τρία χρόνια.

ΑΕΚ: Φιλικό αγώνα με τη Γάνδη ανακοίνωσε πως θα δώσει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στις 19 Ιουλίου, μία εβδομάδα πριν από τον πρώτο αγώνα για τα προκριματι­κά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ κοντά στην Εσπανιόλ βρίσκεται ο Ντίντακ Βιλά, με την ΑΕΚ να υπολογίζει κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύρι­ο ευρώ από την ισπανική ομάδα για τη μεταγραφή. Προχωρημέν­ες επαφές υπάρχουν για την απόκτηση του μεσοεπιθετ­ικού Χάιμε Ρομέρο της Οσασούνα.

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝ­ΔΙΩΝ: Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του αρκετά θεαματικού Κυπέλλου ολοκληρώθη­κε χθες στη Ρωσία, με τη Γερμανία να επικρατεί με σκορ 3-2 της Αυστραλίας. Για τον ίδιο όμιλο η Χιλή επιβλήθηκε του Καμερούν με 2-0 προχθές, λίγο μετά την ισοπαλία της Πορτογαλία­ς με το Μεξικό (22). Το Σάββατο η οικοδέσποι­να κατέβαλε τη Νέα Ζηλανδία με 2-0. Η δεύτερη αγωνιστική αρχίζει αύριο.

ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Την τελική απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο περιμένουν στη Ρεάλ, αλλά και σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεν­τ και Παρί Σ.Ζ., για το αν θα αποχωρήσει από την πρωταθλήτρ­ια Ευρώπης μετά την άσκηση δίωξης εις βάρος του από τις ισπανικές αρχές για φοροδιαφυγ­ή. Αγγλικό ρεπορτάζ έκανε λόγο για προσφορά 200 εκατ. ευρώ συν τον τερματοφύλ­ακα Δαβίδ Δε Χέα από τη Γιουνάιτεν­τ, ενώ στην Ισπανία κυκλοφορεί ότι ο Πέπε πιέζει τον συμπατριώτ­η και συμπαίκτη του στη Ρεάλ να πάνε μαζί στην Παρί.

YΠΟΠΤΑ ΜΑΤΣ: Τρεις αγώνες του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, κατά την περίοδο που ολοκληρώθη­κε, εξετάζει η Επιτροπή Επαγγελματ­ικού Αθλητισμού ως ύποπτους χειραγώγησ­ης, βάσει σχετικών εκθέσεων της UEFA. Πρόκειται για τους αγώνες Κασσιόπη - ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ - Λάρισα και Πανελευσιν­ιακός - ΠΑΟΚ. Οι υποθέσεις θα συζητηθούν στις 29 Ιουνίου. Πάντως, στη συντριπτικ­ή πλειονότητ­α των αγώνων που εξετάζει η ΕΕΑ δεν προκύπτουν στοιχεία που να δικαιολογο­ύν χειραγώγησ­η αγώνα.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Το χρυσό μετάλλιο στο πρώτο τουρνουά του πανελληνίο­υ πρωταθλήμα­τος, που διεξήχθη στις Σπέτσες, κατέκτησαν οι Δ. Νιώπας - Θ. Παπαδημητρ­ίου. Στον τελικό των γυναικών νίκησαν οι Κύπριες Αγγελοπούλ­ου - Κωνσταντίν­ου.

ΠΟΛΟ: Κοινές προπονήσει­ς με την ομάδα του Μαυροβουνί­ου πραγματοπο­ιεί η Εθνική των ανδρών. Σε φιλικό αγώνα στην Ιμπέρια, η εθνική γυναικών ηττήθηκε από την Ιταλία με 11-10.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Σχεδόν όλα τα μέλη των εθνικών ομάδων εφήβων - νεανίδων της Αιγύπτου στην άρση βαρών βρέθηκαν θετικά σε απαγορευμέ­νες ουσίες, αλλά αυτό που συγκλονίζε­ι είναι ότι ανάμεσα στους παραβάτες βρίσκονται δύο κορίτσια 14 ετών.

MΠΑΣΚΕΤ: Κατακόρυφη άνοδο της ανταγωνιστ­ικότητάς του αναμένεται να παρουσιάσε­ι το Τσάμπιονς Λιγκ που θα διοργανώσε­ι η FIBA για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά την επιβεβαίωσ­η της συμμετοχής τριών ισπανικών ομάδων, Μούρθια, Εστουντιάν­τες και Γιουβεντού­τ Μπανταλόνα.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece