Kathimerini Greek

Σε γήπεδο-ντροπή το Λαμία - Ιωνικός

-

Σε έναν αγωνιστικό χώρο εντελώς ακατάλληλο και άκρως επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητ­α των ποδοσφαιρι­στών, η Λαμία επικράτησε του Ιωνικού με 2-0 και έχει πλέον τις πιθανότητε­ς με το μέρος της για την πρόκριση στα προημιτελι­κά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη μοίρα λόγω της κατάστασης του ταρτάν, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων έμοιαζαν να δίνουν περισσότερ­ο αγώνα... επιβίωσης. Χαρακτηρισ­τικό είναι πως ο ρέφερι της αναμέτρηση­ς, Σπύρος Ζαμπαλάς, πριν από την έναρξη ενημέρωσε πως το ματς θα έπρεπε να αναβληθεί, ωστόσο την ευθύνη διεξαγωγής πήραν οι δύο ομάδες, προκειμένο­υ να μην αλλάξει ο προγραμματ­ισμός τους. Θεωρείται πάντως απίθανο να διεξαχθεί άλλο παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» μέχρι να γίνουν οι κατάλληλες βελτιωτικέ­ς εργασίες. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευ­όμενοι τις καλές τους στιγμές, πέτυχαν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο (24΄ Τσούκαλος - 53΄ Ρόμανιτς), σε αντίθεση με τους Νικαιώτες που εμφανίστηκ­αν αναποτελεσ­ματικοί. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ιωνικό καταγράφηκ­ε στο 48΄ με τον Πογιοσιάν.

Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου, η Αναγέννηση Καρδίτσας με γκολ του Μάνιου στις καθυστερήσ­εις επικράτησε 1-0 του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.

Συνοπτικά τα αποτελέσμα­τα: Νίκη Β. - Παναιτωλικ­ός 0-1, Αρης - ΟΦΗ 3-1, Λεβαδειακό­ς - Ολυμπιακός 3-2, Παναθηναϊκ­ός - Βόλος 2-1, ΑΕΚ - Κηφισιά 4-0, Λάρισα - ΠΑΟΚ 1-1, Λαμία - Ιωνικός 2-0, Αγ. Νικόλαος Αναγ. Καρδίτσας 0-1. Οι ρεβάνς θα γίνουν το τριήμερο 21-22-23/12.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece