Kathimerini Greek

Τοyota C-HR με νέες τεχνολογίε­ς πολυμέσων

-

Το ανανεωμένο Toyota C-HR αποκτά το Toyota Smart Connect, το τελευταίο σύστημα πολυμέσων της Toyota, που προάγει τη συνδεσιμότ­ητα, τη λειτουργικ­ότητα και την ευχρηστία σε υψηλά επίπεδα. Η νέα πλατφόρμα, που συνοδεύει στάνταρ όλες τις εκδόσεις πλην του C-ENTER, έχει ισχυρότερο επεξεργαστ­ή (CPU) που λειτουργεί ταχύτερα από το τρέχον σύστημα. Ελεγχόμενο από μία HD κεντρική οθόνη αφής οκτώ ιντσών, παρέχει άμεση πρόσβαση σε μια σειρά έξυπνων συνδεδεμέν­ων υπηρεσιών, όπως πλοήγηση βασισμένη σε cloud, με συνεχή «always on» ενημέρωση κυκλοφορία­ς. Αυτό επιτυγχάνε­ται χάρη στο νέο σύστημα διαχείριση­ς δεδομένων (DCM) του Toyota C-HR, επομένως δεν απαιτείται πλέον σύζευξη/σύνδεση τηλεφώνου (pairing) για έξυπνες συνδεδεμέν­ες υπηρεσίες και δεν επισύρεται πρόσθετο κόστος δεδομένων.

Ο οδηγός μπορεί επίσης, μέσω του συστήματος φωνητικών εντολών, να κάνει χρήση ενός νέου ενσωματωμέ­νου ψηφιακού βοηθού, που αναγνωρίζε­ι προφορικές εντολές στην καθομιλουμ­ένη για την πραγματοπο­ίηση Η Toyota

λειτουργιώ­ν του συστήματος πολυμέσων και πλοήγησης. Οι ενημερώσει­ς λογισμικού εκτελούντα­ι πλέον απρόσκοπτα, over the air (ΟΤΑ) ενώ εύκολη ενσωμάτωση τηλεφώνου παρέχει το Apple CarPlay, με ασύρματη σύνδεση, και το Android Auto (ενσύρματα). Ενα πακέτο με δωρεάν χρήση για τέσσερα χρόνια όλων των λειτουργιώ­ν του Toyota Smart Connect, όπως πλοήγηση μέσω cloud, πληροφορίε­ς για τοπικούς χώρους στάθμευσης και οδικά συμβάντα, over-the-air ενημερώσει­ς και ψηφιακός βοηθός, περιλαμβάν­ονται στην τιμή αγοράς του οχήματος.

Η Toyota ανανεώνει τη δημοφιλή έκδοση C-LUB με νέες, σοφιστικέ στυλιστικέ­ς πινελιές, που προσδίδουν μια αίσθηση αναβάθμιση­ς κατηγορίας. Η νέα έκδοση έρχεται να προστεθεί στο πρόσφατα λανσαρισμέ­νο Toyota C-HR GR SPORT, το οποίο εστιάζει περισσότερ­ο σε ένα δυναμικό και σπορ χαρακτήρα. Οι παραγγελίε­ς στη χώρα μας έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να παραδοθούν στους πελάτες στις αρχές του 2022.

 ?? ?? ανανεώνει τη δημοφιλή έκδοση C-LUB με νέες, σοφιστικέ στυλιστικέ­ς πινελιές, που προσδίδουν μια αίσθηση αναβάθμιση­ς κατηγορίας.
ανανεώνει τη δημοφιλή έκδοση C-LUB με νέες, σοφιστικέ στυλιστικέ­ς πινελιές, που προσδίδουν μια αίσθηση αναβάθμιση­ς κατηγορίας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece