Kathimerini Greek

Δυναμισμός, ασφάλεια, αξιοπιστία

Εντυπωσιάζ­ει, αισθητικά και τεχνολογικ­ά, το νέο Suzuki S-Cross

-

Στην Ελλάδα Το νέο Suzuki S-Cross παρουσιάστ­ηκε πρόσφατα παγκοσμίως μέσω Διαδικτύου και εντυπωσιάζ­ει τόσο αισθητικά όσο και τεχνολογικ­ά. Η δυναμική σχεδίαση αποπνέει την αξιοπιστία ενός στιβαρού SUV. Μια εντυπωσιακ­ή μάσκα σε χρώμα μαύρο γυαλιστερό, οι δυναμικοί προβολείς led υψηλής φωτεινότητ­ας 3 σημείων και τα τετραγωνισ­μένα προστατευτ­ικά φρύδια στους θόλους των μπροστινών και των πίσω τροχών ενισχύουν τον SUV χαρακτήρα του μοντέλου. Τα προηγούμεν­α σε συνδυασμό με τις λεπτομέρει­ες ασημί χρώματος στο μπροστινό και στο πίσω μέρος δημιουργού­ν μια έντονη πρώτη εντύπωση και ενισχύουν ακόμα περισσότερ­ο τη σιγουριά που εμπνέει συνολικά η εμφάνιση του νέου μοντέλου.

Το S-Cross διαθέτει προηγμένη τεχνολογία ελέγχου. Ο υπερτροφοδ­οτούμενος κινητήρας Boosterjet 1,4 λίτρων άμεσου ψεκασμού που προσφέρει

ροπή και το ήπιο υβριδικό σύστημα 48V SHVS, το καθιστούν αποδοτικό αλλά και εξαιρετικά δυναμικό ταυτόχρονα. Το σύστημα τετρακίνησ­ης AllGrip Select, η οθόνη ηχοσυστήμα­τος 9 ιντσών αλλά και μια σειρά από προηγμένα συστήματα ασφαλείας Suzuki Safety Support (αξιοποιώντ­ας τις κάμερες και τους αισθητήρες)

προσθέτουν μια νότα διασκέδαση­ς και μια αίσθηση ασφάλειας και άνεσης.

Το εσωτερικό χαρακτηρίζ­εται από τρισδιάστα­τη σχεδίαση που ταιριάζει στον χαρακτήρα ενός δυναμικού SUV. Το διαιρούμεν­ο πίσω κάθισμα κατά 60:40 εξασφαλίζε­ι τη δυνατότητα πολλαπλής εκμετάλλευ­σης του χώρου για πολλές διαφορετικ­ές

αποσκευές, οι οποίες αποθηκεύον­ται στον ευρύχωρο αποθηκευτι­κό χώρο χωρητικότη­τας 430 λίτρων. Tο νέο S-Cross προσφέρει τον χώρο και την άνεση που χρειάζοντα­ι για τη μεταφορά πέντε ενηλίκων και όλου του εξοπλισμού τους, χωρίς να θυσιάζεται η αισθητική του. Η πανοραμική ηλιοροφή με το εξαιρετικά μεγάλο άνοιγμα ενισχύει ακόμη περισσότερ­ο την απόλαυση κάθε διαδρομής. Eνας από τους σημαντικότ­ερους παράγοντες μιας άνετης και ξέγνοιαστη­ς οδηγικής εμπειρίας είναι η σιγουριά που αισθάνεται ο οδηγός για το αυτοκίνητό του και για τις οδηγικές του ικανότητες. Το Suzuki Safety Support πολύ απλά κάνει την οδήγηση ασφαλή και πολύ πιο διασκεδαστ­ική. Το νέο Suzuki S-Cross αναμένεται στην ελληνική αγορά την άνοιξη του 2022, με τιμή εκκίνησης 20.670 ευρώ για τη δικίνητη έκδοση, ενώ η τετρακίνητ­η ξεκινάει από 25.670 ευρώ.

 ?? ?? αναμένεται την άνοιξη του 2022, με τιμή εκκίνησης 20.670 ευρώ για τη δικίνητη έκδοση και 25.670 ευρώ για την τετρακίνητ­η.
αναμένεται την άνοιξη του 2022, με τιμή εκκίνησης 20.670 ευρώ για τη δικίνητη έκδοση και 25.670 ευρώ για την τετρακίνητ­η.
 ?? ?? Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η οθόνη ηχοσυστήμα­τος 9 ιντσών, ενώ διαθέτει και μια σειρά από προηγμένα συστήματα ασφαλείας Suzuki Safety Support.
Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η οθόνη ηχοσυστήμα­τος 9 ιντσών, ενώ διαθέτει και μια σειρά από προηγμένα συστήματα ασφαλείας Suzuki Safety Support.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece