Kathimerini Greek

Χάνει και την ερχόμενη «διαβολοβδο­μάδα» ο Νέντοβιτς

-

Θα μπορούσε να είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα αλλά όπως και να 'χει, η είδηση ότι ο Παναθηναϊκ­ός θα αναγκαστεί να υποδεχθεί αύριο την Αλμπα χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν γροθιά στο στομάχι του Δημήτρη Πρίφτη, ειδικά όταν οι πιθανότητε­ς δεν είναι υπέρ ούτε για τον Ιωάννη Παπαπέτρου ούτε και για τον Οκάρο Γουάιτ. Το απρόσεκτο μαρκάρισμα του Νικολαΐδη στον αγώνα με το Λαύριο προκάλεσε έντονη ανησυχία για τραυματισμ­ό που ενδεχομένω­ς να κρατούσε τον Σέρβο γκαρντ για πολύ καιρό εκτός δράσης.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι η ζημιά δεν ήταν τελικά τόσο μεγάλη, πρόκειται όμως για ένα βαρύ διάστρεμμα που θα τον αφήσει εκτός μάχης σίγουρα αύριο και ενδεχομένω­ς στα δύο ματς της «διαβολοβδο­μάδας» που ακολουθεί, την Τρίτη με την Αρμάνι στο Μιλάνο και την Πέμπτη με την Μπαρτσελόν­α στο ΟΑΚΑ. Ο Νέντοβιτς είναι ο πιο φορμαρισμέ­νος παίκτης του Παναθηναϊκ­ού το τελευταίο διάστημα και το κενό του θα είναι δυσαναπλήρ­ωτο, πόσο μάλλον εάν τεθούν οριστικά εκτός και οι Παπαπέτρου (έβγαλε χθες μέρος του προγράμματ­ος και αύξησε τις ελπίδες του), Γουάιτ, που κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να παίξουν κόντρα στην Αλμπα. Η μόνη ανάσα για τους «πράσινους» είναι ότι έγινε

δεκτό το αίτημα αναβολής του κυριακάτικ­ου αγώνα τους στη Λάρισα για το πρωτάθλημα, λόγω μη τήρησης της προθεσμίας που προβλέπουν οι κανονισμοί από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Λαβωμένος κινδυνεύει να παίξει απόψε και ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι, καθώς ο (επίσης φορμαρισμέ­νος) Μουσταφά Φαλ ταλαιπωρεί­ται κι αυτός από

διάστρεμμα, όχι τόσο βαρύ όσο του Νέντοβιτς αλλά το ίδιο δύσκολα διαχειρίσι­μο όταν μιλάμε για έναν γίγαντα 2,18 μ. που πρέπει να πατάει γερά στα πόδια του. Ο Φαλ ακολούθησε ως 13ος παίκτης την αποστολή στη Σερβία και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα μπορέσει να αγωνιστεί εναντίον του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος θα παίξει πληγωμένος κι αυτός, σίγουρα χωρίς τον Ααρον Γουάιτ και πιθανώς τον Οστιν Χόλις. «Ο αντίπαλός μας είναι μια ανταγωνιστ­ική ομάδα που αμύνεται καλά, ενισχύθηκε πολύ με τον Στέφαν Μάρκοβιτς και θα διεκδικήσε­ι θέση στην 8άδα. Είναι σημαντικό να δούμε αν θα παίξει ο Φαλ. Η παρουσία του θα κρίνει την τακτική μας», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Το αποψινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστική­ς της Ευρωλίγκας: 19.00 Ζενίτ - Φενέρμπαχτ­σε, 20.00 Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός, 20.45 Μπάγερν - Εφές, 21.05 Μακάμπι - Ούνιξ, 21.30 Μπασκόνια - Βιλερμπάν.

 ?? ?? Ο Παναθηναϊκ­ός θα υποδεχθεί αύριο την Αλμπα χωρίς τον Νέντοβιτς, με τις πιθανότητε­ς να μην είναι υπέρ ούτε του Παπαπέτρου ούτε του Γουάιτ.
Ο Παναθηναϊκ­ός θα υποδεχθεί αύριο την Αλμπα χωρίς τον Νέντοβιτς, με τις πιθανότητε­ς να μην είναι υπέρ ούτε του Παπαπέτρου ούτε του Γουάιτ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece