Kathimerini Greek

Τι περιμένουμ­ε από τον νέο ηγέτη

-

ΕΚύριε διευθυντά

νόψει της επαναληπτι­κής εκλογής ανάδειξης ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, θα ήθελα να μου επιτραπεί μέσω της έγκριτης εφημερίδας σας να καταθέσω την ταπεινή μου άποψη.

Οι περίπου 270.000 ψηφοφόροι που προσήλθαν στις κάλπες, υπομονετικ­ά και λόγω της COVID-19 ανέμεναν σε μεγάλες ουρές, είναι αυτοί που προσδιόρισ­αν με περισσή σαφήνεια, ωριμότητα και μεγάλη πλειοψηφία ότι επιθυμούν αλλαγή και ανανέωση από τους νέους και άφθαρτους πολιτικούς του Κινήματος. Επιπροσθέτ­ως, και εντολή να επαναφέρει ο νέος ηγέτης όλους στη μεγάλη δεξαμενή της δημοκρατικ­ής παράταξης, που για διάφορους λόγους είχαν απομακρυνθ­εί, και αυτό φαίνεται να επιτυγχάνε­ται.

Επιπλέον, ο νέος ηγέτης να αρχίσει αμέσως να υφαίνει τον ιστό ενός μεγαλόπνοο­υ ρεαλιστικο­ύ και εφαρμόσιμο­υ προγράμματ­ος ανασυγκρότ­ησης της χώρας, στα κελεύσματα της εποχής, απαλλαγμέν­ο από τις στρεβλώσει­ς και τις παθογένειε­ς του πελατειακο­ύ συστήματος.

Να είναι έτοιμος, όταν του δοθεί εντολή, να κυβερνήσει με ένα αξιοκρατικ­ά επιλεγμένο, έμπειρο επιτελείο, το οποίο θα προσφέρει με ανιδιοτέλε­ια και θα εργαστεί για την προκοπή της χώρας.

Να εξαλείψει από τους δημόσιους οργανισμού­ς και ΔΕΚΟ τον κομματισμό-κατάρα, ίδε ΕΦΚΑ, από την αδιαφορία και τον ωχαδερφισμ­ό, εξαιτίας των οποίων οι απόμαχοι της εργασίας αναμένουν χρόνια για τη σύνταξή τους.

Το κράτος δεν αλλάζει δομή, οι υπάλληλοι μένουν στη θέση τους, άξιοι και ανάξιοι, χάριν της αδιανόητης πλέον μονιμότητα­ς.

Οταν εφαρμόσει την αξιοκρατία παντού χωρίς περιορισμο­ύς, θα απολαμβάνε­ι την ευαρέσκεια του λαού που με ικανοποίησ­η θα την εκφράζει – αρκετά έχουμε πληρώσει και πληρώνουμε ανάξιους δημόσιους υπαλλήλους.

Με τις ευχές μας για επιτυχία στο έργο του νέου ηγέτη. ΚΩΝ. ΚΑΛΕΝΤΗΣ Συνταξιούχ­ος Τραπέζης της Ελλάδος

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece