Kathimerini Greek

Επαιξε με το μυαλό στα μπαράζ

Κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού και ήττα... εντυπώσεων 1-0 από την Αντβέρπ

- ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ

Σε μια κακή ευρωπαϊκή βραδιά του, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από την Αντβέρπ στο Βέλγιο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον βουτάει στα βαθιά νερά, καθώς για να συνεχίσει στους «16» θα πρέπει να ξεπεράσει στα μπαράζ ομάδα που προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκ­οι» ήταν σαν να μην πάτησαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο του «Μποσουίλ» και παρά το γεγονός ότι ήθελαν μόνο τη νίκη κόντρα στην αδιάφορη και τελευταία Αντβέρπ για να τερματίσου­ν στην πρώτη

θέση, δεν κατάφεραν στα 94 λεπτά της αναμέτρηση­ς να δημιουργήσ­ουν ούτε μία αξιόλογη ευκαιρία. Οι Βέλγοι προηγήθηκα­ν μόλις στο 6ο λεπτό με το πλασέ του Μπαλικουίσ­α και κράτησαν με ιδιαίτερη ευκολία το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος.

Βέβαια, έτσι όπως εξελίχθηκα­ν τα πράγματα, ακόμα και αν ο Ολυμπιακός έφευγε με το τρίποντο από την Αμβέρσα, πάλι δεύτερος θα ήταν, καθώς η Αϊντραχτ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Πόλη, με το 1-1 που απέσπασε

από τη Φενέρμπαχτ­σε.

Ετσι τη Δευτέρα, ο Ολυμπιακός θα μπει στην κληρωτίδα ως «αδύναμος» και απέναντί του θα έχει τις Λειψία, Πόρτο, Ντόρτμουντ, Σέριφ, Ζενίτ, Μπαρτσελόν­α, Σεβίλλη και Αταλάντα που θα διεκδικήσο­υν μαζί με τους πρωταθλητέ­ς Ελλάδας μία θέση στους «16» του Γιουρόπα. Τα δύο ματς θα γίνουν στις 17 και στις 24 Φεβρουαρίο­υ, με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει από τώρα ότι θα έχει τη ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη».

ΑΝΤΒΕΡΠ: Μπουτέ, Μπατάιγ, Αλμέιδα, Ντεσολέιγ (57΄ Ενχελς), Ντε Λατ (58΄ Κουίρινεν), Ντουόμο, Γκέρκενς, Βερστράτ, Μπαλικουίσ­α (88΄ Γιουσούφ), Μπένσον (73΄ Σαμάτα), Εγκεσταϊν (73΄ Φρέι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά (66΄ Ανδρούτσος), Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιου­κ, Μπουχαλάκη­ς (46΄ Αγκιμπού Καμαρά), Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου (60΄ Βρουσάι), Ρόνι Λόπες (46΄ Μασούρας), Τικίνιο (46΄ Αραμπί).

Η τελική βαθμολογία: Αϊντραχτ 12, Ολυμπιακός 9, Φενέρμπαχτ­σε 6, Αντβέρπ 5.

 ?? ?? Ο Ολυμπιακός πλέον βουτάει στα βαθιά νερά, καθώς για να συνεχίσει στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ θα πρέπει να ξεπεράσει στα μπαράζ ομάδα που προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ, και την ερχόμενη Δευτέρα θα μάθει την αντίπαλό του.
Ο Ολυμπιακός πλέον βουτάει στα βαθιά νερά, καθώς για να συνεχίσει στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ θα πρέπει να ξεπεράσει στα μπαράζ ομάδα που προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ, και την ερχόμενη Δευτέρα θα μάθει την αντίπαλό του.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece