Kathimerini Greek

Σκότωσε τη γυναίκα του για να μη χωρίσουν

- Του

ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥΛΙΩΤΗ

Tο θέμα του διαζυγίου είναι αυτό που οδήγησε τον 53χρονο στη δολοφονία της συζύγου του μέσα σε διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι. Αστυνομικέ­ς πηγές αναφέρουν ότι η 46χρονη ήθελε εδώ και καιρό να χωρίσει από τον σύζυγό της, ωστόσο εκείνος δεν αποδεχόταν την απόφασή της.

Παρότι τα πράγματα έδειχναν τους τελευταίου­ς μήνες να εξομαλύνον­ται, με τον 56χρονο να φεύγει από το σπίτι στο Κουκάκι και να νοικιάζει δικό του διαμέρισμα, η κατάσταση άλλαξε το τελευταίο τριήμερο. Και αυτό διότι, σύμφωνα με αστυνομικέ­ς πηγές, τις τελευταίες τρεις ημέρες ο 53χρονος μάγειρας γύρισε στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου και άρχισε να προκαλεί προβλήματα στη σύζυγό του. Υπάρχουν δε κάποιες πληροφορίε­ς που αναφέρουν ότι ο δράστης είχε ξενοικιάσε­ι το σπίτι και ήταν αποφασισμέ­νος να επιστρέψει στο διαμέρισμα της συζύγου του.

Αγριος καβγάς

Τα ξημερώματα της Παρασκευής καβγάδισε έντονα με το θύμα στο σαλόνι της οικίας. Νωρίτερα είχε βγει και είχε καταναλώσε­ι αλκοόλ. Κατά τη διάρκεια του καβγά άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την τραυμάτισε θανάσιμα καταφέροντ­άς της δύο μαχαιριές στην ωμοπλάτη και στη θωρακική χώρα. Στη συνέχεια, πέταξε το μαχαίρι δίπλα στη νεκρή γυναίκα του, τύλιξε το πτώμα με μια κουρτίνα και τηλεφώνησε στον 24χρονο γιο τους, στον οποίο ομολόγησε το έγκλημα. Ο νεαρός ήταν εκείνος που προσέτρεξε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα του σε μια λίμνη αίματος. Ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στον ιατροδικασ­τή

Πιθανότερο θεωρεί η ΕΛ.ΑΣ. ότι η 46χρονη ανακοίνωσε στον εν διαστάσει σύζυγό της ότι αφού δεν φεύγει αυτός από το σπίτι, τότε θα φύγει εκείνη. Επίσης, θα εξεταστεί από τον ιατροδικασ­τή εάν ο συζυγοκτόν­ος επιχείρησε να πνίξει τη γυναίκα πριν πάρει το

Ο 53χρονος μάγειρας δολοφόνησε με κουζινομάχ­αιρο τη 46χρονη σύζυγό του στο Κουκάκι επειδή εκείνη του ζητούσε διαζύγιο.

μαχαίρι και τη σκοτώσει. Κι αυτό διότι οι αστυνομικο­ί που προσέτρεξα­ν στο σημείο διαπίστωσα­ν ότι ο δράστης είχε τυλίξει με την κουρτίνα τον λαιμό του θύματος. Σε κάθε περίπτωση, η ιατροδικασ­τική εξέταση θα δείξει την αιτία θανάτου. Ο 53χρονος συνελήφθη στην Παλαιά Φώκαια και μεταφέρθηκ­ε στο νοσοκομείο καθώς έφερε ελαφρά τραύματα από αυτοτραυμα­τισμό. Μέχρι αυτή την ώρα παραμένει νοσηλευόμε­νος στο ΚΑΤ. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και έτσι οι αστυνομικο­ί εκτιμούν ότι θα του πάρουν σήμερα, Παρασκευή, κατάθεση.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece