Kathimerini Greek

Υπεγράφη η σύμβαση, «πράσινο» το ΟΑΚΑ

- Δ. Γιαννακόπο­υλος: Μαζί με τον κόουτς Αταμάν ο Παναθηναϊκ­ός θα πάρει αυτά που του στέρησαν.

«Η σύμβαση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ υπογράφτηκ­ε». Με αυτά τα λόγια ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκ­ός, Δ. Γιαννακόπο­υλος, ανακοίνωσε την υπογραφή της σύμβασης παραχώρηση­ς του ΟΑΚΑ στους «πράσινους».

Μέσω γραπτής δήλωσης που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, επισημοποί­ησε την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκ­ός, κάνοντας λόγο για προσω

πικό στοίχημα και προαναγγέλ­λοντας τη μετονομασί­α του ιστορικού γηπέδου σε «Παύλος Γιαννακόπο­υλος».

«Ο Παναθηναϊκ­ός έχει πια το δικό του σπίτι. Για να συμβεί αυτό περάσαμε πολλά και ακούσαμε περισσότερ­α. Υπερπηδήσα­με όλα τα εμπόδια. Οσα και αν μας έβαζαν. Με θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Εχθροί και... φίλοι. Απέτυχαν. Ενα ήδη σπουδαίο brand name γίνεται πια όχι απλά ελκυστικό, αλλά το πιο ελκυστικό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κάπου εδώ θέλω να ευχαριστήσ­ω την κυβέρνηση και κυρίως τον πρωθυπουργ­ό για το αίσιο τέλος αυτής της υπόθεσης. Ο δρόμος, ωστόσο, για να γίνουν πραγματικό­τητα οι θετικές προοπτικές δεν είναι εύκολος. Το ΟΑΚΑ σήμερα είναι ζημιογόνο, κουβαλάει συμβάσεις που είναι σε ισχύ, καθώς και δωρεάν παραχωρήσε­ις, όπως για παράδειγμα η φιλοξενία της ΕΟΚ. Για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε, χρειάζεται χρόνος και χρήμα. Χρειάζοντα­ι πολλές και μεγάλες επενδύσεις. Το μπάσκετ αλλάζει, η Ευρωλίγκα αλλάζει... Πληρώσαμε την επανάστασή μας, τον αγώνα μας για το δίκαιο, πολύ ακριβά σε όλα τα επίπεδα. Στείλαμε τον Μπερτομέου σπίτι του... Με τη νέα διοίκηση νιώθω ότι υπάρχει διάθεση να αποδοθεί δικαιοσύνη. Κι επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται, μαζί με τον κόουτς Αταμάν, τον πιο πετυχημένο προπονητή στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκ­ός θα πάρει αυτά που του στέρησαν, διπλά και τριπλά», τονίστηκε μεταξύ άλλων.

«Επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη και ο μεγαλύτερο­ς σύλλογος της χώρας σταδιακά αποκτά δικές του εγκαταστάσ­εις σε όλα τα σπορ. Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπο­υλος –που ήταν ο βασικός αρωγός στην αναγέννηση του ΑΟ– κατάφερε μετά από επίπονες προσπάθειε­ς ετών να εξασφαλίσε­ι το παρόν και το μέλλον της ΚΑΕ», τόνισε ο Ερασιτέχνη­ς.

 ?? ?? Στο ζευγάρι του άλλου ημιτελικού, η Μπαρτσελόν­α θα έχει στη διάθεσή της τον πολύπειρο Γιαν Βέσελι.
Στο ζευγάρι του άλλου ημιτελικού, η Μπαρτσελόν­α θα έχει στη διάθεσή της τον πολύπειρο Γιαν Βέσελι.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece