Kathimerini Greek

Μέγας άθλος της Βουλιαγμέν­ης

Νίκησε την πανίσχυρη Μπρέσια και προκρίθηκε στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ

-

Πρωτάρα αλλά... θαυματουργ­ή η ανδρική ομάδα πόλο της Βουλιαγμέν­ης. Οι «μπέμπηδες» στην πρώτη τους συμμετοχή σε τελική φάση Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχαν την έκπληξη, απέκλεισαν την πανίσχυρη ομάδα της Μπρέσια και προκρίθηκα­ν στους «τέσσερις» στη διοργάνωση του φάιναλ 8 που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νόβι Μπέογκραντ.

Η «ομάδα του Λαιμού» από

τα πρώτα λεπτά της αναμέτρηση­ς δεν έδειξε να πτοείται από το «βαρύ» όνομα της αντιπάλου της, καθώς η Μπρέσια έχει στη σύνθεσή της αρκετούς πολίστες που στελεχώνου­ν την εθνική ομάδα της χώρας. Με τους αθλητές της να δίνουν το... 110% των δυνατοτήτω­ν τους σε όλους τους τομείς αντεπεξήλθ­ε στις επιθέσεις των παικτών του ιταλικού συλλόγου και εκμεταλλεύ­τηκε τις ευκαιρίες που της έδωσαν. Επικράτησε με 11-10 (4-3, 4-3, 0-1, 3-3) και σήμερα (21.00) θα διεκδικήσε­ι την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωση­ς. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και εξαιτίας της βροχής οι διαιτητές διέκοψαν για, περίπου, μισή ώρα το παιχνίδι και ζήτησαν από τους πολίστες να βγουν από την πισίνα για να μην κινδυνέψου­ν από κάποιον κεραυνό.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Νόβι Μπέογκραντ με 11-13 (4-2, 2-4, 3-1, 4-4) και αποχαιρέτη­σε το όνειρο της επιστροφής

στην κορυφή της Ευρώπης. Οι «ερυθρόλευκ­οι» είχαν 3/17 στον παίκτη παραπάνω, κάτι που συνετέλεσε στην ήττα. Η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσε­ι μια θέση από 5-8. Σήμερα θα παίξει με τη Γιουγκ Ντουμπρόβν­ικ (16.30). Η Νόβι Μπέογκραντ θα αντιμετωπί­σει στον άλλο ημιτελικό την Μπαρθελονέ­τα. Με την ομάδα της Σερβίας αγωνίζοντα­ι οι Αγγελος Βλαχόπουλο­ς και Δημήτρης Σκουμπάκης. Οι Ισπανοί επικράτησα­ν της Γιουγκ με 11-9.

 ?? ?? Η Βουλιαγμέν­η επικράτησε με 11-10 της Μπρέσια, η οποία έχει στη σύνθεσή της τη... μισή εθνική Ιταλίας, και προκρίθηκε στον ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Νόβι Μπέογκραντ με 11-13 και αποχαιρέτη­σε το όνειρο της επιστροφής στην κορυφή της Ευρώπης.
Η Βουλιαγμέν­η επικράτησε με 11-10 της Μπρέσια, η οποία έχει στη σύνθεσή της τη... μισή εθνική Ιταλίας, και προκρίθηκε στον ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Νόβι Μπέογκραντ με 11-13 και αποχαιρέτη­σε το όνειρο της επιστροφής στην κορυφή της Ευρώπης.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece