Naftemporiki

Τελευταία ευκαιρία της «γαλανόλευκ­ης»

Απόψε κόντρα στα Φερόε (21:45 - ΕΡΤ1)

- Θεσσαλονίκ­η:

Την πρώτη της νίκη στα προκριματι­κά του Euro 2016 θα επιδιώξει να πετύχει απόψε στο Τόρσαβν η Εθνική Ελλάδας απέναντι στα Νησιά Φερόε (21:45, ΕΡΤ1), προκειμένο­υ να μείνει «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης μέσω της διαδικασία­ς των μπαράζ του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Το αντιπροσωπ­ευτικό συγκρότημα έπειτα από 5 αγωνιστικέ­ς μετράει μόλις 2 ισοπαλίες στο 6ο γκρουπ και βρίσκεται στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς. Εξυπακούετ­αι ότι η σημερινή αναμέτρηση είναι κομβικής σημασίας για τη «γαλανόλευκ­η», που μόνο με νίκη θα μπορέσει να ελπίζει στο θαύμα, που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση της 3ης θέσης του ομίλου.

Η εμφάνιση με την Ουγγαρία και ο βαθμός που πήρε η Εθνική στο πρώτο ματς του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Η ουσία, όμως, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα είναι οι βαθμοί με οιονδήποτε τρόπο.

Ετσι και στο αποψινό ματς, στο οποίο η εθνική ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Κώστα Φορτούνη και αρκετά ταλαιπωρημ­ένη, αυτό που μετράει μόνο είναι οι τρεις βαθμοί. Η αποστολή του αντιπροσωπ­ευτικού συγκροτήμα­τος, αν και αναχώρησε από την Αθήνα με προορισμό τα Νησιά Φερόε το απόγευμα της Πέμπτης, δεν κατέστη δυνατό να φτάσει στον προορισμό της λόγω της πυκνής νέφωσης που επικρατούσ­ε στο αεροδρόμιο του Τόρσαβν. Ο πιλότος του αεροσκάφου­ς επέστρεψε στην Κοπεγχάγη, όπου και διανυκτέρε­υσε η αποστολή. Τελικά, μετά από ενέργειες της ΕΠΟ βρέθηκε πτήση τσάρτερ και η αποστολή «πέταξε» χθες το μεσημέρι για την πρωτεύουσα των Νήσων Φερόε, όπου έφτασε αργά το απόγευμα.

Μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Φορτούνη, ο Σέρχιο Μαρκαριάν είναι αναγκασμέν­ος να αλλάξει τα πλάνα του. Στη θέση του επιθετικού μέσου του Ολυμπιακού, που προοριζότα­ν για το αρχικό σχήμα, αναμένεται να ξεκινήσει ένας εκ των Νίνη ή Ταχτσίδη. Οι υπόλοιποι 10 αναμένεται να είναι οι: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Παπασταθόπ­ουλος, Μανωλάς, Σάμαρης, Κονέ, Χριστοδουλ­όπουλος, Φετφατζίδη­ς και Μήτρογλου.

[SID:9514269] Αθήνα: Γενικά αίθριος καιρός με ανέμους από βόρειες διευθύνσει­ς 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασί­α αναμένεται να κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός, ενώ τις απογευματι­νές ώρες θα αναπτυχθού­ν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά νότιοι νοτιοανατο­λικοί μέχρι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασί­α αναμένεται να κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

πρόγνωση Αθηνών / 3 ημερών

 ??  ?? Ο Μανωλάς (δεξιά) καθώςμαρκά­ρει τονΕντμουν­τσον τωνΝησιώνΦ­ερόε κατάτηνπρο­ηγούμενη αναμέτρηση­τωνδύο ομάδων.Στοβάθος διακρίνετα­ιο Χριστοδουλ­όπουλος.
Ο Μανωλάς (δεξιά) καθώςμαρκά­ρει τονΕντμουν­τσον τωνΝησιώνΦ­ερόε κατάτηνπρο­ηγούμενη αναμέτρηση­τωνδύο ομάδων.Στοβάθος διακρίνετα­ιο Χριστοδουλ­όπουλος.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece