Naftemporiki

Αποκλεισμό­ς και προβληματι­σμός

Εκτός από την πρόκριση χάθηκαν και 3 εκατ. ευρώ

-

Απογοήτευσ­η και προβληματι­σμός επικρατεί στον Παναθηναϊκ­ό, με αφορμή τη βαριά ήττα από την Κλαμπ Μπριζ (0-3) και τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και είναι πολύ νωρίς για να κριθούν πρόσωπα και πράγματα στα αποδυτήρια, εντούτοις, οι φετινές προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου είναι πάρα πολύ αυξημένες σε σχέση με τα προηγούμεν­α χρόνια κι αυτός ήταν ο λόγος, άλλωστε, που έγιναν δύο… υπερβάσεις στις μεταγραφές (Εσιέν, Σάντσεθ).

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, οι «πράσινοι» μένουν πολύ γρήγορα εκτός της κορυφαίας διασυλλογι­κής διοργάνωση­ς και πάλι από ομάδα που σαφώς ήταν στα μέτρα τους (πέρυσι ήταν η Σταντάρ Λιέγης και φέτος η Μπριζ), ενώ και στις δύο περιπτώσει­ς τα αποτελέσμα­τα των πρώτων αγώνων ήταν θετικά για το «τριφύλλι», χωρίς να υπάρχει συνέχεια στους επαναληπτι­κούς (το εκτός έδρας 0-0 πέρυσι με τη Σταντάρ ακολούθησε η εντός έδρας ήττα με 2-1, ενώ το νικηφόρο 2-1 επί της Μπριζ το «βαρύ» 0-3 στο Βέλγιο).

Εκτός από το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωση­ς, ο Παναθηναϊκ­ός έχασε και περίπου 3 εκατ. ευρώ που θα εισέπραττε ακόμη και σε περίπτωση αποκλεισμο­ύ του στα πλέι οφ. Αν, μάλιστα, δεν καταφέρει να προκριθεί ούτε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, τότε εκτός από το αγωνιστικό θα υπάρχει και μεγάλο οικονομικό πλήγμα.

Η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο προκάλεσε γκρίνια στις τάξεις των οπαδών, ενώ στη διοίκηση υπάρχει έντονος προβληματι­σμός και με τις επιλογές του Γιάννη Αναστασίου.

[SID:9637322]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece