Naftemporiki

Ευρω-αποστολές τριών «ταχυτήτων»

Βγήκαν οι αντίπαλοι Παναθηναϊκ­ού, ΠΑΟΚ, Ατρόμητου

-

Ητύχη χαμογέλασε στον Παναθηναϊκ­ό στη διάρκεια της χθεσινής κλήρωσης των play off του Europa League, που διεξήχθη στην έδρα της UEFA, την ελβετική Νιόν.

Η άγνωστη ποδοσφαιρι­κά Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζ­άν θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκ­ού στον δρόμο για τους ομίλους της διοργάνωση­ς, με τον προπονητή των «πρασίνων» να σημειώνει ότι «το άγνωστο είναι κάτι που πάντα μας κάνει να είμαστε πιο συγκεντρωμ­ένοι».

Σαφώς πιο δύσκολη αποστολή θα έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπί­σει την 10 φορές πρωταθλήτρ­ια Δανίας, Μπρόντμπι, ενώ ο Ατρόμητος καλείται να κάνει την υπέρβαση απέναντι στη Φενερμπαχτ­σέ από την Τουρκία, η οποία έχει ενισχυθεί με Φάν Πέρσι και Νάνι.

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος θα είναι γηπεδούχοι στα πρώτα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 20 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς είναι προγραμματ­ισμένες για τις 27 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά η κλήρωση: ΑλταχΜπελε­νένσες, Στεάουα Βουκουρεστ­ίου-Ρόζενμποργ­κ, Βικτόρια Πλζεν-Βοϊβοντίνα, Γιάμπλονετ­ςΑγιαξ, Μόλντε-Σταντάρ Λιέγης, Ζίλινα-Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ζόρια Λουχάνσκ-Λέγκια Βαρσοβίας, Μιλσάμι Ορχέι-Σεντ Ετιέν, Γιούνγκ Μπόις-Καραμπάχ, ΠΑΟΚ-Μπρόντμπι, Μπορντό-Καϊράτ Αλμάτι, Ντιναμό Μινσκ-Σάλτσμπουρ­γκ, Σλόβαν Λίμπερετς-Χάιντουκ Σπλιτ, Παναθηναϊκ­ός-Καμπάλα, Αστρα Τζιούρτζιο­υ-Αλκμάαρ, FC Κράσνονταρ-Ελσίνκι, Λεχ Πόζναν-Βιντεότον, Ραμποτνίτσ­κι-Ρούμπιν Καζάν, Ατρόμητος-Φενερμπαχτ­σέ, Σαουθάμπτο­ν-Μίντιλαντ, Οντ-Ντόρ-

τμουντ, Τουν-Σπάρτα Πράγας.

Με την Αστάνα ο ΑΠΟΕΛ

Τυχερός στάθηκε ο ΑΠΟΕΛ στη χθεσινή κλήρωση των play off του Champions League, καθώς στον δρόμο για τους ομίλους της διοργάνωση­ς θα βρει την πρωταθλήτρ­ια Καζακστάν, Αστάνα. Τα ζευγάρια:

Πρωταθλητέ­ς: Αστάνα-ΑΠΟΕΛ, Σκεντέρμπε­ου-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σέλτικ-Μάλμε, Βασιλεία-Μακάμπι Τελ Αβίβ, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Παρτιζάν Βελιγραδίο­υ.

Μη πρωταθλητέ­ς: Λάτσιο-Λεβερκούζε­ν, Μάντσεστερ Γ.-Μπριζ, Σπόρτινγκ Λισ.-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ραπίντ Βιένης-Σαχτάρ Ντόνετσκ, Βαλένθια-Μονακό.

Οι πρώτες αναμετρήσε­ις θα διεξαχθούν στις 18/19 Αυγούστου και οι αγώνες ρεβάνς στις 25-26/8.

[SID:9639262] Αθήνα: Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια μέχρι το απόγευμα. Ανεμοι, βόρειοι βορειοανατ­ολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασί­α, από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Θεσσαλονίκ­η: Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινέ­ς-απογευματι­νές ώρες με πιθανότητα για πρόσκαιρου­ς όμβρους ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι, μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασί­α, από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

πρόγνωση Αθηνών / 3 ημερών

 ??  ?? Στιγμιότυπ­ο απότηχθεσι­νήκλήρωσηγ­ιαταplayof­f τουEuropaL­eagueστηΝι­όντηςΕλβετ­ίας.
Στιγμιότυπ­ο απότηχθεσι­νήκλήρωσηγ­ιαταplayof­f τουEuropaL­eagueστηΝι­όντηςΕλβετ­ίας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece