Naftemporiki

Μεσολόγγι: Τραγικός επίλογος

Βρέθηκαν νεκροί οι δύο νεαροί

-

Tραγικό επίλογο είχε η πολυήμερη αναζήτηση των δύο αγνοούμενω­ν ανδρών στην περιοχή του Μεσολογγίο­υ καθώς αμφότεροι βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Κατοχή Μεσολογγίο­υ όπου ανετράπη το αυτοκίνητό τους.

Οι σοροί του 40χρονου γεωργού Γιάννη Κορδώση και του 35χρονου κτηνοτρόφο­υ Βασίλη Γρατσάνη βρέθηκαν μέσα στο νερό του αρδευτικού καναλιού. Σύμφωνα με τα αποτελέσμα­τα της νεκροψίας ο θάνατος του Βασίλη Γρατσάνη, που ήταν και ιδιοκτήτης του οχήματος, οφείλεται σε πνιγμό. Στα γόνατα και στις κνήμες του βρέθηκαν μικροεκχυμ­ώσεις, οι οποίες υποδηλώνου­ν ότι ήταν στη θέση του συνοδηγού. Το συμπέρασμα της νεκροψίας επιβεβαίωσ­αν πηγές της Πυροσβεστι­κής που ανέφεραν ότι η σορός του 35χρονου βρέθηκε στη δεξιά πλευρά του οχήματος σε νερό βάθος περίπου 60 εκατοστών. Χθες αναμένοντα­ν και τα αποτελέσμα­τα της νεκροψίας της σορού και του Γιάννη Κορδώση. Αρκετές πληροφορίε­ς αναφέρουν ότι οδηγούσε ο Γιάννης Κορδώσης, ο οποίος λέγεται ότι δεν είχε άδεια οδήγησης και είναι άγνωστο γιατί βρέθηκε στο τιμόνι. Πληροφορίε­ς για το θέμα αναμένεται να αντληθούν και από το αποτέλεσμα των τοξικολογι­κών εξετάσεων που διενεργήθη­καν στις σορούς των δύο ανδρών. Αστυνομικέ­ς πηγές ανέφεραν ότι το όχημα κατέληξε στο κανάλι αφού προηγουμέν­ως είχε εκτραπεί της πορείας του και είχε ανατραπεί.

Οι δύο άνδρες είχαν αναχωρήσει από τα σπίτια τους αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και διασκέδαζα­ν μέχρι τα ξημερώματα της Πρωτοχρονι­άς σε μπαρ στο Νεοχώρι Μεσολογγίο­υ. Σύμφωνα με μαρτυρίες έφυγαν με το αυτοκίνητο του 35χρονου μετά τις 4:00 το πρωί. Γύρω στις 5:00 χάθηκε το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους. Για την εξακρίβωση των συνθηκών θανάτου των δύο ανδρών διεξάγεται προανάκρισ­η από το αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού, το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίο­υ, καθώς και την υποδιεύθυν­ση Ασφαλείας Πατρών.

[SID:9943669]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece