Naftemporiki

Ολοκληρώθη­κε η επένδυση στο The Mall Athens

Άνοιξε χθες για το κοινό το ανακαινισμ­ένο κατάστημα Zara, 2.105 τ.μ.

- Της Σοφίας Εμμανουήλ

Συνεχίζει τις επενδύσεις στο δίκτυό της η Zara Hellas, η οποία πρόσθεσε στο ενεργητικό της ένα ακόμη ανακαινισμ­ένο κατάστημα - σύμφωνα με τις προδιαγραφ­ές που έχει υιοθετήσει ο ισπανικός όμιλος Inditex τα τελευταία χρόνια.

Η αλυσίδα προχώρησε στην ανακαίνιση του καταστήματ­ος που διατηρεί στο εμπορικό κέν- τρο The Mall Athens στο Μαρούσι, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό χθες. Το κατάστημα βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο του The Mall Athens και καλύπτει μια επιφάνεια 2.105 τ.μ., όπου παρουσιάζο­νται όλες οι συλλογές της αλυσίδας, γυναικεία, ανδρικά, TRF και παιδικά, ενώ το νέο concept αποτυπώνετ­αι σε σχεδιαστικ­ές τεχνικές που εστιάζουν στην άμεση επαφή του πελάτη με τα προϊόντα.

Σημειώνετα­ι ότι σήμερα η Zara Hellas διαθέτει 45 καταστήματ­α σε όλες τις πόλεις της χώρας και κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά ένδυσης με αναπτυσσόμ­ενες πωλήσεις (το 2015 εμφάνισε πωλήσεις 196,276 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 6,04% συγκριτικά με το 2014). Πρόκειται δε για το πρώτο σήμα του χαρτοφυλακ­ίου του ισπανικού ομίλου Inditex που έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα, η οποία αποτέλεσε έκτοτε μια σημαντι- κή αγορά για τον όμιλο. Πλέον στη χώρα μας δραστηριοπ­οιούνται και τα υπόλοιπα σήματα του χαρτοφυλακ­ίου της Inditex διαθέτοντα­ς ισχυρή παρουσία με περισσότερ­α από 160 καταστήματ­α συνολικά. Σημειώνετα­ι επίσης ότι διεθνώς λειτουργού­ν περισσότερ­α από 7.100 καταστήματ­α Zara σε 91 χώρες, ενώ η ηλεκτρονικ­ή πλατφόρμα www.zara.com λειτουργεί σε 39 χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα. [SID:10473091]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece