Naftemporiki

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε τις υψηλές πτήσεις

Πέμπτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη, 2-0 τη Λάρισα

-

Αποδίδοντα­ς εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ νίκησε χθες με 2-0 τη Λάρισα στο «AEL FC Arena» και πλέον ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογία­ς με τους Πανιώνιο και Ξάνθη (από 32 βαθμούς). Στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστική­ς, ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι η πιο φορμαρισμέ­νη ομάδα της Σούπερ Λίγκας το τελευταίο διάστημα. Ήταν η πέμπτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, κάτι που επιτυγχάνε­ι για πρώτη φορά στην ιστορία της, και συνολικά η 11η στα 12 τελευταία ματς, με μοναδική παρένθεση την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 8 Ιανουαρίου (0-1).

Ο Μυστακίδης άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό της αναμέτρηση­ς με πολύ ωραία προσπάθεια και άψο- Ο Λέο Μάτος γο τελείωμα, ενώ στο 61ο λεπτό ο Μάτος μπήκε «σφήνα» στην... καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ πέτυχε το πέμπτο προσωπικό του γκολ στο πρωτάθλημα και με το σκορ στο 2-0 το υπόλοιπο του αγώνα απέκτησε διαδικαστι­κό χαρακτήρα.

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου στους οπα- δούς της ΑΕΛ, οι οποίοι τόσο στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όσο και με το σφύριγμα της λήξης αποδοκίμασ­αν έντονα την ομάδα τους.

Ισοπαλία στο Καυτανζόγλ­ειο

Στον άλλο εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστική­ς που διεξήχθη χθες Ηρακλής και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0 στο Καυτανζόγλ­ειο. Ο «γηραιός» απώλεσε άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του κι έχασε τεράστια ευκαιρία να μπει για τα καλά στο... κόλπο της παραμονής. Με τον βαθμό που πήρε χθες έπιασε τη Βέροια στους 13 (οι δύο ομάδες μοιράζοντα­ι την τελευταία θέση). Η Κέρκυρα πήρε αυτό που ήθελε, καθώς με τον βαθμό ανέβηκε στους 18, τέσσερις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμο­ύ. [SID:10811212]

 ??  ?? (δεξιά)ήτανοσκόρε­ρ τουδεύτερο­υγκολτουΠΑ­ΟΚ χθεςστηΛάρ­ισα.
(δεξιά)ήτανοσκόρε­ρ τουδεύτερο­υγκολτουΠΑ­ΟΚ χθεςστηΛάρ­ισα.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece